Football Talk

Φιορεντίνα – Μίλαν 1-2: Με τέτοιον Λεάο δεν… χάνεται η δεύτερη θέση (video)

Φιορεντίνα – Μίλαν 1-2: Με τέτοιον Λεάο δεν… χάνεται η δεύτερη θέση (video)

Ο Λεάο ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής της Μίλαν, σε ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι (2-1, 30/03). Ο Πορτογάλος με ασίστ και γκολ οδήγησε τους «ροσονέρι» στη νίκη και άφησε την Φιορεντίνα με το… παράπονο.

Η Μίλαν φαίνεται πως «κλειδώνει» σιγά σιγά την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν μέσα στην Φλωρεντία, επί της τοπικής ομάδας, για την 30η αγωνιστική της Serie A (2-1, 30/03).

Μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Λάτισο (1-0, 30/03), νωρίτερα η ομάδα του Πιόλι βρίσκεται στο +6, από τη «Γηραιά Κυρία».

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία της αναμέτρησης, ήταν από πλευράς φιλοξενούμενων στο 17ο λεπτό. Ο Τσικουέζε επιχείρησε με κεφαλιά να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ, όμως ο Τερατσιάνο με μία εκπληκτική απόκρουση δεν του το επέτρεψε.

Λεάο και Ζιρού συνεργάστηκαν υποδειγματικά στο 44’, όμως το σουτ του Γάλλου πέρασε απευθείας άουτ.

Στο 47ο λεπτό, ήρθε το πολυπόθητο γκολ για τους «ροσονέρι». Ο Λόφτους-Τσικ βρέθηκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή και με ένα όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.

Η απάντηση των «βιόλα» ήταν άμεση. Στο 60’ ο Ντάνκαν με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μενιάν και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μίλαν στο 53’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον «σούπερ σταρ» της. Ο Λεάο έφυγε στην αντεπίθεση μετά την πάσα του Ρέιντερς και αφού πέρασε τον τερματοφύλακα, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ο Τεραρτσιάνο γλίτωσε την αμάδα του από ένα ακόμη τέρμα, όταν αντέδρασε υποδειγματικά, σε ένα σουτ που επιχείρησε ο Φλορέντσι στο 61ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι, Μαντράγκορα, Ντάνκαν, Ικονέ, Μπελτράν, Κουαμέ, Μπελτράν

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τιάο, Τομόρι, Φλορέντζι, Μπενασέρ, Ρέιντερς, Τσουκουέζε, Λόφτους-Τσικ, Λεάο, Ζιρού

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0