Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1: Ισοπαλία... μαχαιριά και το «όνειρο» της παραμονής δυσκολεύει

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1: Ισοπαλία... μαχαιριά και το «όνειρο» της παραμονής δυσκολεύει

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να προηγηθεί, αλλά όχι και να κρατήσει τους τρεις βαθμούς ως το φινάλε. Ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (30/03, 1-1), πήρε έναν «χρυσό» βαθμό στη μάχη για την παραμονή και βάζει... δύσκολα στους Γιαννιώτες.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός κρατιούνται από μια... κλωστή και κάνουν τα πάντα για τη σωτηρία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση, όμως και οι Αγρινιώτες κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, αφού βρίσκονται μια θέση πριν τον υποβιβασμό, μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής των Play Outs της Stoiximan Super League.

Η ισοπαλία (30/03, 1-1) πάντως, αν και δεν ευνόησε κάποια από τις δύο ομάδες ιδιαίτερα, σίγουρα «πλήγωσε» περισσότερο τους Γιαννιώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκείνος, ο οποίος άνοιξε παρόλα αυτά το σκορ, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στο πρωτάθλημα. Ο Κόντε ήταν εκείνος που κράτησε την... ελπίδα ζωντανή για τους οικοδεσπότες, δίνοντας το προβάδισμα στο 25’.

Παραλίγο βέβαια να προηγηθεί ο Παναιτωλικός από το 5ο κιόλας λεπτό με το γκολ του Καρέλη, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά, βρήκε την λύση στο 70’ και χάρη στον Ντίας το παίχνιδι ήρθε και πάλι στα ίσα.

Προς το παρόν, ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει στην τελευταία θέση. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός πρέπει να βρει τρόπο να ανακάμψει, καθώς όντας στην 12η θέση, θα ήταν εύλογο να πούμε ότι... παίζει με τη φωτιά και μια στιγμή είναι αρκετή για να «καεί».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Σορία, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος (78’ Τσαούσης), Τζίνο, Καραχάλιος, Ροσέρο (71’ Λέο), Ριένστρα (70’ Τζίμας), Παμλίδης, Κόντε

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν (55’ Πέρες), Σίλβα Τορεχόν, Χουάνπι (87’ Λιάβας), Τσιγγάρας (66’ Λομονάκο), Χατζηθεωδορίδης (66’ Αλμέιδα Ντουάρτε), Ντίας (87’ Μπακάκης), Καρέλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0