Football Talk

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0: Χαμόγελα Μανδά, στο ντεμπούτο του Τούντορ με «λυτρωτή» Μάρουσιτς στο 90+3! (video)

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0: Χαμόγελα Μανδά, στο ντεμπούτο του Τούντορ με «λυτρωτή» Μάρουσιτς στο 90+3! (video)

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους, στην παρθενική εμφάνιση του Τούντορ στον πάγκο της, ήταν οι «Λατσιάλι» με σκόρερ τον Μάρουσιτς στο 90+3!

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Ίγκορ Τούντορ στον πάγκο της Λάτσιο με «ήρωα» τον Μάρουσιτς στο 90+3, με την ομάδα του Χρήστου Μανδά (που αγωνίστηκε βασικός) να παίρνει το ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Serie A.

«Ήσυχο» πρώτο μέρος είχαν οι δύο τερματοφύλακες με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ευκαιρίες και να προσέχουν τα μετόπισθέν τους.

Μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος ήταν στο 41’, όταν Κιέζα ανάγκασε τον Μανδά να δείξει τα ρεφλέξ του.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές και να μην δίνουν χώρο στους αντιπάλους τους.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Λάτσιο ήταν στο 72’, όταν το σουτ του Μάρουσιτς βρήκε στα σώματα των παικτών της Γιουβέντους και κατέληξε κόρνερ.

To «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90+3 με κεφαλιά του Μάρουσιτς. Με αυτήν την νίκη, σκαρφάλωσαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και ελπίζουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «μπιανκονέροι» έμειναν στους 59 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λάτσιο (Ι. Τούντορ): Μανδάς, Ρομανιόλι, Καζάλε, Μάρουσιτς, Χίλα, Καμάντα (80’ Γκουεντούζι), Τζακάνι (84’ Λ. Αλμπέρτο), Κατάλντι (80’ Βεσίνο), Φ. Άντερσον, Πέδρο (57’ Ίσακσεν), Καστεγιάνος (57’ Ιμόμπιλε)

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο (46’ Ίλινγκ), Μπρέμερ, Ντανίλο, Ρουγκάνι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κιέζα (68’ Γιλντίζ), Μιρέτι (46’ ΜακΚένι) Καμπιάσο (63’ Γουεά), Μ. Κιν (80’ Σεκούλοφ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0