Football Talk

Τρομερή Premier League: Οι 13 φορές που ένα γκολ επηρέασε άλλη ομάδα, η μία ανακατάταξη και η… Νότιγχαμ Φόρεστ!

Τρομερή Premier League: Οι 13 φορές που ένα γκολ επηρέασε άλλη ομάδα, η μία ανακατάταξη και η… Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η Λούτον βρισκόταν πάνω από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Σέφιλντ στο -8 από την σωτηρία, η Μπέρνλι στο -5 και η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς προηγήθηκε πρώτη από όλες. Στο τέλος της 29ης αγωνιστικής όμως, είναι η χαμένη της υπόθεσης. Κερδισμένη η Νότιγχαμ, σε ένα «ρεσιτάλ» γκολ που άλλαζε διαρκώς τις θέσεις και την απόσταση μεταξύ τους!

Πρόκειται πραγματικά για μία επική αγωνιστική. Είναι πολύ εύκολο να το διακρίνει κάποιος. Ξεκίνησε με το απίθανο 4-3 της Νιούκαστλ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, παρά το γεγονός πως τα «σφυριά» βρίσκονταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το 77ο λεπτό.

Και φτάσαμε στις αναμετρήσεις των 17:00. Σκόραραν όλες όσες έπαιξαν. Έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, 25 γκολ αθροιστικά! Ήταν πραγματικά… επικό.

Αλλά για να το αντιληφθεί κανείς καλύτερα, αρκεί να μπει στη διαδικασία να μετρήσει, πόσες φορές ακριβώς επηρέασε το γκολ μίας ομάδας, μία άλλη που έχει τον ίδιο στόχο με αυτή. Και επειδή η «μάχη» για το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα… αύριο τέτοια ώρα, «σήμερα» στρέψαμε την προσοχή μας σε όσα συνέβησαν στην «ουρά».

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0