Football Talk

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Εύκολη επικράτηση και επιστροφή στις νίκες για τα «λιοντάρια»!

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Εύκολη επικράτηση και επιστροφή στις νίκες για τα «λιοντάρια»!

Έχοντας περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του, ο Πανσερραϊκός επικράτησε εύκολα με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Super League. Πρωταγωνιστής για τους Σερραίους ο Αυλωνίτης που ήρθε από τον πάγκο κερδίζοντας πέναλτι και πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ.

Επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Outs της Stoiximan Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Μπέργκστρεμ έκανε λάθος στην άμυνα δίνοντας την μπάλα στον Μιριτέλο που σούταρε, αλλά σημάδεψε το δοκάρι του Χόβαν στο 8ο λεπτό.

Ο Πανσερραϊκός πίεζε τον Αστέρα για να τον αναγκάσει σε λάθος, όμως οι Αρκάδες άντεξαν και είχαν την κατοχή της μπάλας. Σε μία από τις ελάχιστες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Στάικος επιχείρησε σουτ από μακρινή απόσταση το 38’, χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Τσιφτσή.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με δοκάρι για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Διαμαντή να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γούλερι επιχείρησε σουτ που πέρασε άουτ.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Γιαμπλόνσκι που είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο, έκοψε με το χέρι της κεφαλιά του Αυλωνίτη. Ο διαιτητής, με τη βοήθεια του VAR υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουάρντα, ο οποίος νίκησε τον Τσιφτσή στο 59’ κάνοντας το 1-0.  

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την μπάλα στην κατοχή του, αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες.

Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 74’. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ και η άμυνα του Αστέρα δεν έδιωξε την μπάλα που στρώθηκε στον Αυλωνίτη, ο οποίος με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Με τη νίκη αυτή, ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στους 30 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στους 31.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (46’ Αυλωνίτης), Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Στάικος, Μορέιρα (80’ Ουεντραογκό), Γούλερι (67’ Γούλερι), Χατζηστραβός (67’ Σοφιανός), Ουάρντα, Μπετανκόρ (75’ Άλεξιτς)

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Καστάνιο, Χριστόπουλος (61’ Ατιένθα), Άλβαρες, Σουρλής (46’ Γιαμπλόνσκι), Αλάγκμπε (80’ Γκος), Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος (61’ Κρεσπί), Μιριτέλο (80’ Μάντζης)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0