Football Talk

Αμίρ Ρούζνιτς για Τσέριν: «Μας προτάθηκε νέο συμβόλαιο, αλλά δεν προσεγγίζει καν τις προσδοκίες μας»!

Αμίρ Ρούζνιτς για Τσέριν: «Μας προτάθηκε νέο συμβόλαιο, αλλά  δεν προσεγγίζει καν τις προσδοκίες μας»!

Μία νέα διάσταση στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Άνταμ Τσέριν έδωσε ο ατζέντης του, Αμίρ Ρούζνιτς αναφορικά με το ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου του Σλοβένου, υποστηρίζοντας πως αυτή τη στιγμή υπάρχει απόσταση.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του μέσου του Παναθηναϊκού στα πρόσφατα φιλικά της Σλοβενίας με την Πορτογαλία και τη Μάλτα (ενάντια στις οποίες σκόραρε) αλλά και η παρουσία του Σλοβένου στο «τριφύλλι» δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και φαίνεται πως έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για την απόκτησή του. Μάλιστα στο πρόσωπο του 25χρονου μέσου, οι συμπατριώτες του βλέπουν ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα πρότζεκτ της Σλοβενίας μετά τους Γιαν Όμπλακ και Μπένιαμιν Σέσκο. Κάπου εκεί, ήρθε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Αμίρ Ρούζνιτς, ο οποίος εκπροσωπεί και τους έτερους δύο Σλοβένους του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς για να παραχωρήσει ορισμένες ενδιαφέρουσες δηλώσεις, δημοσιοποιώντας σε σλοβενικό μέσο και στοιχεία σχετικά με την διαδικασία επέκτασης του συμβολαίου του Τσέριν.

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν πάρα πολύ τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στον σύλλογο δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, ειδικά συνεκτιμώντας το πόσο σημαντικός είναι. Μας προτάθηκε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν προσεγγίζει καν τις προσδοκίες μας. Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τη διεύθυνση του club προς τον Άνταμ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμη και για όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Τόσο πολύ απολαμβάνει την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, τις συνθήκες, αλλά απλώς τέτοιους όρους δεν γίνεται να τους αποδεχτούμε», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του παίκτη.

Ενώ συμπλήρωσε, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Σλοβένου: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν τη δεδομένη στιγμή. Περιμένω πως αυτό θα γίνει πολύ περισσότερο μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά πως ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του» ολοκλήρωσε ο Αμίρ Ρούζνιτς, με την υπόθεση να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ως προς την εξέλιξή της.

Υπενθυμίζεται πως ο Άνταμ Γκνέτζντα Τσέριν έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2026 και οι ετήσιες απολαβές του δεν υπερβαίνουν τις 400.000 ευρώ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0