Football Talk

Μπέος: «Καλώ τους Παπαδόπουλο και Φωτιά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Μπέος: «Καλώ τους Παπαδόπουλο και Φωτιά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Ο Αχιλλέας Μπέος στάθηκε και πάλι στο θέμα του διαιτητή της αναμέτρησης του Βόλου με την Κηφισιά, καθώς με νέα ανάρτηση ζήτησε από τους Παπαδόπουλο και Φωτιά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Με άλλη μία ανάρτηση του, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για το θέμα της διαιτησίας στην αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά.

Ο ιδιοκτήτης του Bόλου έκανε ευθεία επίθεση στον Μάνταλο, ενώ ζήτησε από τους Παπαδόπουλο και Φωτιά να πραγματοποιήσουν μία διαιτησία που στο τέλος θα αξίζει να τους δωθούν συγχαρητήρια.  

Αναλυτικά η ανάλυση του Αχιλλέα Μπέου:

«Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη… Φωτιά και λάβρα τελικά ο ορισμός των διαιτητών στον αγώνα Βόλος – Κηφισιά. Αμετανόητος και στοχοπροσηλωμένος στα όσα του ανέθεσαν ο διαπλεκόμενος Μάνταλος.

Καλώ τον διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλο, όσο και τον VARίστα, Βασίλη Φωτιά να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πραγματοποιήσουν μια διαιτησία τέτοια που να μας υποχρεώσει στο τέλος του αγώνα όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να τους συγχαρούμε.

Είναι ευχή, είναι ελπίδα, μακάρι να βγει αληθινή και έτσι να διαψευστεί στην πράξη το όργιο φημών που κυκλοφορεί στο χώρο του ποδοσφαίρου ότι σκοπίμως διέρρευσε το όνομα του Διαμαντόπουλου ώστε να υπάρξει αποπροσανατολισμός και τελικά να οριστούν Παπαδόπουλος - Φωτιάς».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0