Football Talk

Μπέος: «Ο Παναθηναϊκός αρνείται τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό, με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα»

Μπέος: «Ο Παναθηναϊκός αρνείται τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό, με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα»

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Αποχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος. 

Ήμερα σύσκεψης η σημερινή (28/03) για την ΕΠΟ,προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου).

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας έφτασαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠαναθηναϊκόςΓιάννης Αλαφούζος, και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΆρηςΘόδωρος Καρυπίδης.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της σύσκεψης, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αποχώρησε, υπογραμμίζοντας πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αρνητική ως προς την διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 4.500 από κάθε ομάδα.

«Είμαι εδώ γιατί προσκλήθηκα, αλλά δεν έχει νόημα να παραμείνω, γιατί ως δήμαρχος πρόθεσή μου είναι να γίνει ένας τελικός γιορτή. Από εκεί και πέρα, οι λεπτομέρειες είναι απόφαση της ΕΠΟ και των ομάδων. Άρα εγώ δεν έχω δουλειά. Εγώ, πάντως, έδωσα το πράσινο φως για το Πανθεσσαλικό.

Παραμένω στην ίδια προσέγγιση σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους στον τελικό, αλλά με γνώμονα την ιστορία των ομάδων και ότι δεν έχουν την ίδια αντιπαλότητα με άλλους, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Να έχει, περίπου, 15.000 φιλάθλους. Η πρότασή μου είναι από 4.000 κάθε ομάδα στα πέταλα και 5.000 η ΕΠΟ να τα διαθέσει όπου θέλει και να δώσει και στις ομάδες αν θέλει.

Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί θεωρεί λίγο τον κόσμο. Αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρει η ΕΠΟ και οι ομάδες
».

Πηγή: sport-fm.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0