Football Talk

Μία ακόμη δήλωση του Νέβιλ που «ξεσήκωσε» αντιδράσεις: O Σαλιμπά, ο Κοσιελνί και το… 2017!

Μία ακόμη δήλωση του Νέβιλ που «ξεσήκωσε» αντιδράσεις: O Σαλιμπά, ο Κοσιελνί και το… 2017!

Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον Γκάρι Νέβιλ σε ορισμένες τοποθετήσεις του. Και έκανε μία ακόμη, η οποία προφανώς και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Κεντρικό πρόσωπο ο Λοράν Κοσιελνί και… όχι μόνο, λησμονώντας προφανώς όσα έλεγε πριν από επτά χρόνια!

«Χαμός» τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία και για μία ακόμη φορά, το πρόσωπο που έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη συζήτηση, είναι ο Γκάρι Νέβιλ.

Όλοι γνωρίζουμε πως σχολιάζει κάθε λογής κατάσταση, ενώ συνηθίζει να τοποθετείται με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ο οποίος συχνά – πυκνά προκαλεί αντιδράσεις. Σε αυτή την περίπτωση όμως, ουδείς μπορεί να εξηγήσει πώς ο Γκάρι Νέβιλ πιστεύει πως ο Λοράν Κοσιελνί είναι καλύτερος με μεγάλη διαφορά τόσο από τον Γουίλιαμ Σαλιμπά, όσο και από τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες στην Άρσεναλ.

«Ήταν με διαφορά καλύτερός τους, δεν γίνεται να τον συγκρίνεις με κανέναν από τους δύο. Έπαιζε δίπλα στον Μέρτεζακερ, ήταν σταθερός, δεν είχε ποτέ έναν τόσο καλό δίπλα του. Και τώρα συζητάμε για Σαλιμπά και Γκάμπριελ, που είναι πολύ καλό δίδυμο, αλλά ουδείς ανώτερος του».

Αυτά είπε χαρακτηριστικά ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος μάλλον όμως λησμόνησε τι έλεγε το 2017 για τον Κοσιελνί. Τότε που έλεγε πόσο τον εκνευρίζει, πόσο δυνατά παίζει και μιλούσε για την… κακή συνήθειά του να βλέπει την κόκκινη κάρτα, με συνέπεια να αγωνίζεται στην καλύτερη των περιπτώσεων για ένα ημίχρονο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0