Football Talk

Υπέροχος Μπέλιγχαμ: Έδωσε τη ζακέτα στον πιτσιρικά που τον συνόδευε ζεσταίνοντας και τις... καρδιές μας! (video)

Υπέροχος Μπέλιγχαμ: Έδωσε τη ζακέτα στον πιτσιρικά που τον συνόδευε ζεσταίνοντας και τις... καρδιές μας! (video)

Συγκίνησε η πολύ όμορφη κίνηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ να δώσει στο παιδί που τον συνόδευε στον αγωνιστικό χώρο τη ζακέτα του.

Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Τα νούμερά του φέτος «ζαλίζουν», όμως κάτι άλλο που τον ξεχωρίζει είναι η ωριμότητά του.

Τόσο για όσα αφορούν την ποδοσφαιρική του αντίληψη, όσο και για την ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα του.

Στη φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας με το Βέλγιο στο Wembley (26/03), ήταν αυτός που έσωσε την «παρτίδα» για το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κάνοντας το 2-2 στις καθυστερήσεις.

Όμως, πολύ πριν από αυτή τη στιγμή, έβαλε ένα άλλο πιο σημαντικό «γκολ». Κατά τη διάρκεια των εθνικών ύμνων πριν την έναρξη του ματς, παρατήρησε πως το παιδάκι που τον συνόδευε στον αγωνιστικό χώρο πάνω στο αναπηρικό του καροτσάκι κρύωνε, εξαιτίας του κρύου και βροχερού λονδρέζικου καιρού.

Αμέσως, ο Μπέλιγχαμ έσπευσε να βγάλει τη ζακέτα του και να τυλίξει τον μικρό με αυτή. Πώς αντέδρασε το παιδί; Χάρισε στον φωτογραφικό φακό το πιο γλυκό, παιδικό χαμόγελο ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην πανέμορφη πράξη του Άγγλου μέσου!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0