Football Talk

Η Αμερική καλεί… Ζιρού: Σε προφορική συμφωνία με τους Λος Άντζελες του Ούγκο Γιορίς! (video)

Η Αμερική καλεί… Ζιρού: Σε προφορική συμφωνία με τους Λος Άντζελες του Ούγκο Γιορίς! (video)

Μία ανάσα από τους Λος Άντζελες βρίσκεται ο Ολιβιέ Ζιρού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού ετοιμάζεται να αλλάξει... ήπειρο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο πολύπειρος Γάλλος φορ, φέρεται, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Λος Άντζελες, με την Αμερική και το MLS να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον 37άχρονο πλέον επιθετικό. Εκεί, όπου τον περιμένει ο πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς

Οι Λος Άντζελες ενδιαφέρονταν για την περίπτωσή του εδώ και καιρό και πλέον οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια σε προφορικό επίπεδο. Το συμβόλαιο του Ζιρού με τη Μίλαν, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια, λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και, όπως όλα δείχνουν, το MLS θα είναι η επόμενη πρόκληση σε μία γεμάτη καριέρα.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ζιρού με τους Λος Άντζελες θα έχει διάρκεια έως τον Δεκέμβριο του 2025 και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. 


Φέτος, μετράει 14 γκολ και εννέα ασίστ σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένει, ακόμη και στα 37 του, ένας παραγωγικός και χρήσιμος επιθετικός! Το βράδυ της Τρίτης (26/03) σκόραρε στη φιλική νίκη της Γαλλίας απέναντι στη Χιλή (3-2).


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0