Football Talk

Ουαλία - Πολωνία 0-0 (4-5 πεν.): Ο «μοιραίος» Τζέιμς και ο... ήρωας Σέζνι, την έστειλαν στο EURO!

Ουαλία - Πολωνία 0-0 (4-5 πεν.): Ο «μοιραίος» Τζέιμς και ο... ήρωας Σέζνι, την έστειλαν στο EURO!
Με «ήρωα» τον Βόιτσεκ Σέζνι, η Πολωνία νίκησε την Ουαλία στη διαδικασία των πέναλτι (5-4) και προκρίθηκε στο EURO 2024
Μία τεράστια πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2024 πανηγύρισε η Πολωνία, η οποία επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι της Ουαλία και θα βρεθεί για 5η διαδοχική φορά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.


Επρόκειτο αδιαμφισβήτητα για ένα παιχνίδι για… γερά νεύρα, με τους Ουαλούς να μην καταφέρνουν να σκοράρουν στο διάστημα που ήταν καλύτεροι στη συνάντηση.

Κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ούτε ο Μπεν Ντέιβις, ούτε ο Μουρ, μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Σέζνι ήταν εξαιρετικός όταν χρειάστηκε, με τους φιλοξενούμενους να καταγράφουν την πιο σημαντική στιγμή τους στο 100ο λεπτό. Ο Πιοτρόφσκι δεν έστειλε όμως την μπάλα στα δίχτυα και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Μέφαμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά οι γηπεδούχοι έστειλαν το ματς στα πέναλτι. Στη «ρώσικη ρουλέτα» θα μετρούσε μόνο η ψυχραιμία και η ομάδα του Άαρον Ράμσεϊ δεν τη διέθετε. Έχασε με 5-4, αφού ο Σέζνι απέκρουσε το πέναλτι του Τζέιμς και με αυτό τον τρόπο, η Πολωνία πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0