Football Talk

Ισπανία – Βραζιλία 3-3: «Έβρεξε» γκολ, έγινε των… πέναλτι και έμειναν ισόπαλες στο Μπερναμπέου! (video)

Ισπανία – Βραζιλία 3-3: «Έβρεξε» γκολ, έγινε των… πέναλτι και έμειναν ισόπαλες στο Μπερναμπέου! (video)

Σε ένα απολαυστικό ματς, Ισπανία και Βραζιλία ήρθαν ισόπαλες (3-3), με τη «σελεσάο» να επιστρέφει από το εις βάρος της 2-0 και να «κλέβει» την ισοπαλία στο φινάλε. «Γκολάρα» ο Όλμο, βρήκε δίχτυα ξανά ο 17άχρονος Έντρικ.

Η Ισπανία υποδέχθηκε την Βραζιλία στο Σαντιάγο Μπερναμπέου σε μία φιλική αναμέτρηση που υποσχόταν πολλά γκολ. Όπως και έγινε.

H Ισπανία προηγήθηκε με πέναλτι του Ρόδρι στο 12ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματά της στο 36’ μετά από πανέμορφο σόλο-γκολ του Όλμο.


Οι Βραζιλιάνοι απάντησαν γρήγορα. Αρχικά μείωσαν με τον Ροντρίγκο τέσσερα λεπτά αργότερα μετά το λάθος του Σιμόν.

Και πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ισοφάρισαν με τον Έντρικ που πέτυχε ακόμη ένα γκολ με την «σελεσάο» μετά από το νικητήριο απέναντι στην Αγγλία, στο Wembley (23/03).


Οι Ισπανοί ξαναπήραν το προβάδισμα με τον Ρόδρι να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα για δεύτερη φορά στο 87’ για να έρθει στο 96’ ο Πακετά και να… πληγώσει με τον ίδιο τρόπο την Βραζιλία, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ισπανία (Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ (81' Κουμπαρσί), Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρουίθ, Ρόδρι, Γιαμάλ (92' Νάβας), Όλμο, Ν. Γουίλιαμς, Μοράτα

Βραζιλία (Ντοριβάλ): Μπέντο, Ντανίλο, Μπρούνο, Μπεράλντο, Ουέντελ, Γκιμαράες (46' Αντρέ), Πακετά, Γκόμες (46' Περέιρα), Βινίσιους (71' Ντάγκλας Λουίζ), Ραφίνια (46' Έντρικ), Ροντρίγκο

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0