Football Talk

Μαρτσίνιακ – Ελλάδα, part 4: Οι φωνές για πέναλτι στον Τζόλη, το «μηδέν» στα τρία και η… σύμπτωση! (video)

Μαρτσίνιακ – Ελλάδα, part 4: Οι φωνές για πέναλτι στον Τζόλη, το «μηδέν» στα τρία και η… σύμπτωση! (video)

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό πως ο Σιμόν Μαρτσίνιακ θα είναι ο άνθρωπος που θα σφυρίξει το Γεωργία – Ελλάδα. Η παράδοση είναι… αρνητική για εμάς, με αυτόν ως «άρχοντα» του παιχνιδιού πάντως, η Εθνική έχει συναντήσει ξανά το σύνολο του Κβαρατσχέλια!

O Σιμόν Μαρτσίνιακ ορίστηκε διαιτητής στον «τελικό» της Εθνικής μας ομάδας με τη Γεωργία, στο πλαίσιο των προκριματικών για το EURO 2024, με τον 43χρονο Πολωνό να μην φέρνει και τις… καλύτερες αναμνήσεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Και αυτό διότι, ο έμπειρος ρέφερι δεν έχει καλή παράδοση στα παιχνίδια που έχει «σφυρίξει» την Ελλάδα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Είναι λοιπόν οι εντός έδρας ήττες από το Βέλγιο (1-2) και Ισπανία (0-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ το 2017 και 2021 αντίστοιχα, αλλά και μία ισοπαλία.

Ποιος ήταν ο αντίπαλός μας σε αυτή την περίπτωση; Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, η… Γεωργία, για το Nations League, προ τριετίας. Πρόκειται για αναμέτρηση που είχε λάβει χώρα στην Τούμπα και προφανώς, εκεί έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό ο Κβαρατσχέλια, που διαμόρφωσε και το τελικό 1-1.

Μηδέν στα τρία λοιπόν η Εθνική μας ομάδα με τον Μαρτσίνιακ να είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης. Φυσικά, οι διεθνείς μας θα τον θυμούνται, καθώς υπήρξε και μία φάση στην Τούμπα, που η απόφασή του «σήκωσε» συζήτηση. Τότε που ο Χρήστος Τζόλης έπεσε στο έδαφος εντός περιοχής από τον Γκιουμπερλίτζε, αλλά δεν καταλογίστηκε κάτι!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0