Football Talk

Γαλλία – Γερμανία 0-2: Τα «πάντσερ» κερδίζουν ακόμη και στα φιλικά! (video)

Γαλλία – Γερμανία 0-2: Τα «πάντσερ» κερδίζουν ακόμη και στα φιλικά! (video)

Βιρτς και Χάβερτς «υπέγραψαν» τη φιλική νίκη των Γερμανών επί των Γάλλων στη Λιόν (2-0) και κατέθεσαν υποψηφιότητα φαβορί για το προσεχές EURO. «Μαγικός» Κροος στην επανεμφάνισή του με τα χρώμα της Εθνικής ομάδας σε μία βραδιά με ρεκόρ!

Θα μπορούσε να είναι και το ζευγάρι του τελικού του EURO τον προσεχή Ιούλιο. Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας το οποίο αποτελεί μία πρόβα για τις ματσάρες που θα απολαύσουμε το καλοκαίρι, η ομάδα του Ντεσάμπ υποδέχτηκε στη Λιόν τους διοργανωτές του EURO, Γερμανούς.

Είναι δεδομένο πως εξαιτίας της απευθείας συμμετοχής των Γερμανών στους ομίλους της διοργάνωσης, δεν υπήρχε έως σήμερα ικανό δείγμα για την ομάδα του Νάγκελσμαν. Απέναντι στους Γάλλους αυτό δόθηκε. Και μάλιστα με ηχηρό τρόπο. Τα «πάντσερ» αιφνιδίασαν τους Γάλλους μόλις στα 7’’ με το ιστορικό γκολ του Φλόριαν Βιρτς και πήραν «κεφάλι» στο σκορ. Οι Γάλλοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν την «ψυχρολουσία» κράτησαν τη μπάλα και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Η «νασιοναλμανσάφτ» βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κάι Χάβερτς με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49’) και επί της ουσίας, είχαν τα πάντα κριθεί. Οι δύο προπονητές επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ αλλαγών και δοκιμών με τους Γάλλους να κρατούν περισσότερο χρόνο τη μπάλα στα πόδια τους αλλά τους Γερμανούς να παραμένουν πιο επιθετικοί και να αξίζουν πέρα για πέρα τη νίκη.

Η επανεμφάνιση του Τόνι Κροος με τα χρώματα της Εθνικής του ομάδας, συνοδεύτηκε με νίκη και η Γερμανία δείχνει ικανή να επιτύχει κάτι πραγματικά καλό στη διοργάνωση που διεξάγεται στο σπίτι της.

Καλή εικόνα και η Γαλλία παρά την ήττα, έχοντας ως ελαφρυντικό το γεγονός πως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ πειραματίστηκε αρκετά, σε παιχνίδια που φυσικά προβλέπονται γι’ αυτό.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Γαλλία (Ν. Ντεσάμπ): Σαμπά, Κουντέ (60’ Κλος), Παβάρ, Ουπαμεκανό, Λούκας Ερναντέζ (61’ Τεό Ερναντέζ), Ζαίρ Εμερί (61’ Καμαβινγκά), Τσουαμενί (74’ Φοφανά), Ραμπιό, Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Τουράμ (61’ Ζιρού)

Γερμανία (Γ. Νάγκελσμαν): Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ, Άντριχ, Κροος (90’ Άντον), Γκουντογκάν (72’ Μίλερ), Μουσιάλα (80’ Φίλκριγκ), Βιρτς (72’ Φιούριχ), Χάβερτς (80’ Ουντάβ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0