Football Talk

Αγγλία – Βραζιλία 0-1: Πήρε αυτό που της άξιζε με πρωταγωνιστή τον 17άχρονο Έντρικ! (video)

Αγγλία – Βραζιλία 0-1: Πήρε αυτό που της άξιζε με πρωταγωνιστή τον 17άχρονο Έντρικ! (video)

«Κακός δαίμονας» για την Αγγλία η Βραζιλία, που χάρη στο γκολ του Έντρικ στο 80ό λεπτό πήρε τη νίκη με 1-0 στο κατάμεστο Γουέμπλεϊ.

Στο Γουέμπλεϊ, Αγγλία και Βραζιλία βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα ματς που δεν παρέπεμπε και πολύ σε φιλική αναμέτρηση! Πάθος, ένταση, φάσεις και τελικά νικήτρια η Βραζιλία που το ήθελε περισσότερο και έφυγε με τη νίκη.

Και οι δύο παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, η «σελεσάο» ξεκίνησε καλύτερα και ήταν απειλητική από τα πρώτα λεπτά, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να χάνεται από τον Βινίσιους στο 11ο λεπτό, με τον Γουόκερ να προλαβαίνει την μπάλα που κατευθυνόταν προς τα δίχτυα του Πίκφορντ.


Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε λίγα λεπτά αργότερα με πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι Βραζιλιάνοι είχαν κι άλλες καλές στιγμές με τον Πακετά να σημαδεύει το δοκάρι στο 35’ και τον Ραφίνια να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ, μετά το λάθος του Μαγκουάιρ έξι λεπτά μετά.


Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα ήταν πάνω-κάτω η ίδια, με τη Βραζιλία να ψάχνει το γκολ. Μεγάλη ήταν η στιγμή που ο 18άχρονος Μέινου έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «τριών Λιονταριών» , αλλά ακόμη σπουδαιότερη ήταν εκείνη του Έντρικ που σε ηλικία 17 ετών σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «σελεσάο».


Σκόραρε σε άδεια εστία μετά την απόκρουση του Πίκφορντ στο 80ό λεπτό, μόλις εννιά λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς! Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, με την Αγγλία να έχει νικήσει μόλις μία φορά τη Βραζιλία στις τελευταίες δώδεκα μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Με αυτό τον τρόπο, η Βραζιλία παρέμεινε μία από τις τρεις εθνικές ομάδες που δεν έχει καταφέρει να νικήσει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ως προπονητής των Άγγλων μαζί με τις Γαλλία και Κολομβία, σε σύνολο 42 που έχει αντιμετωπίσει.

 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγγλία (Γκ. Σάουθγκειτ): Πίκφορντ, Γουόκερ (20’ Κόνσα), Στόουνς, Μαγκουάιρ (67’ Ντανκ), Τσίλγουελ (67’ Γκόμες), Γκάλαγκερ (75’ Μέινου), Ράις, Φόντεν, Γκόρντον (76’ Ράσφορντ), Μπέλιγχαμ (67’ Μπόουεν), Γουότκινς

Βραζιλία (Ντοριβάλ): Μπέντο, Ντανίλο, Μπρούνο, Μπεράλντο, Γουέντελ (89' Μπρέμερ), Πακετά (71’ Περέιρα), Γκιμαράες (79’ Ντάγκλας Λουίς), Γκόμες, Ραφίνια (78’ Σάβιο), Βινίσιους (90' Μάια), Ροντρίγκο (71’ Έντρικ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0