Football Talk

Ο Βιρτς «εκθρονίζει» τον Ποντόλσκι και γίνεται ο ταχύτερος σκόρερ της Εθνικής Γερμανίας στα 7 δευτερόλεπτα! (video)

Ο Βιρτς «εκθρονίζει» τον Ποντόλσκι και γίνεται ο ταχύτερος σκόρερ της Εθνικής Γερμανίας στα 7 δευτερόλεπτα! (video)

Το ξεκίνημα της Γερμανίας στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Γαλλία θύμισε κάτι από Playstation. Το γκολ του Βιρτς στα 7 (μόλις) δευτερόλεπτα αποτελεί πλέον το ταχύτερο τέρμα που έχει επιτευχθεί στην ιστορία της Εθνικής Γερμανίας, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το γκολ του Λούκας Ποντόλσκι που επιτεύχθηκε το 2013 σε 9’’!

Σέντρα για τους Γερμανούς, η μπάλα στον Κροος. Από εκεί «ξυραφιά» στον Βιρτς και απίστευτο, τηλεκατευθυνόμενο σουτ του παικταρά της Λεβερκούζεν στην εστία του Μπρις Σαμπά. Κάπως έτσι γράφονται τα ρεκόρ στα βιβλία της ιστορίας και το αποψινό (23/03) φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Φλόριαν Βιρτς σε ενορχήστρωση και έμπνευση Τόνι Κροος.

Ο νεαρός επιθετικός μέσος της Λεβερκούζεν, έγινε με αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος που επιτυγχάνει το γρηγορότερο τέρμα στην ιστορία των «πάντσερ» στα 7’’, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που μέχρι πρόσφατα κατείχε ο Λούκας Ποντόλσκι (9’’) σε μία φιλική αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί στις 29 Μαΐου 2013, με αντίπαλο τον Ισημερινό!

Η βασική διαφορά του τότε με το σήμερα, το γεγονός πως σε εκείνη την αναμέτρηση, στην σέντρα βρίσκονταν οι παίκτες του Εκουαδόρ, και το γκολ του Ποντόλσκι προήλθε από κλέψιμο. Στη θεωρία δηλαδή, με αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Δείτε τα βίντεο και κάνετε μόνοι σας τις συγκρίσεις!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0