Football Talk

Ματίας Αλμέιδα: «Είχα προτάσεις για να φύγω – Θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ»!

Ματίας Αλμέιδα: «Είχα προτάσεις για να φύγω – Θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ»!

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο TNT Sports Argentina και τόνισε πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του!

Στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα υπάρχει μόνο… η ΑΕΚ! Και αυτό δήλωσε σε Μέσο της χώρας του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TNT Sports Argentina, όπου μίλησε, πλην τοις άλλοις, σχετικά με το παρόν και το μέλλον του.

Ερωτηθείς για το εάν θα επέστρεφε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ, ο Αλμέιδα απάντησε πως δεν σκοπεύει να γυρίσει, τουλάχιστον όχι άμεσα, καθώς το μόνο που σκέφτεται για την ώρα είναι η ΑΕΚ. Την οποία και θέλει να προπονεί μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το 2028.

«Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι ούτε θα το κάνω ποτέ Σ' αυτή τη ζωή, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σήμερα το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου εδώ. Eίχα προτάσεις από συλλόγους που έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Δεν είμαι εδώ θέλοντας να κάνω κάτι άλλο. Το απολαμβάνω».

Κλήθηκε επίσης να σχολιάσει τη φετινή πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη, λέγοντας:

«Βρεθήκαμε έναν γύρο πριν τους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια παίξαμε στο Europa League σε έναν όμιλο επιπέδου Champions League με ομάδες όπως η Μπράιτον, ο Άγιαξ και η Μαρσέιγ. Ήταν ιστορική η νίκη μέσα στο Μπράιτον με 2-3»!

Στο τέλος, τόνισε πως στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς τους Αργεντινούς, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον Εζέκιελ Πόνσε… βάρβαρο, όσον αφορά τη φορμαρισμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τους τελευταίους μήνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0