Football Talk

Ο Ζιντάν είναι ίδιος και στα… 51 του: Ένα «Μπερναμπέου» στο πόδι για χάρη του! (video)

Ο Ζιντάν είναι ίδιος και στα… 51 του: Ένα «Μπερναμπέου» στο πόδι για χάρη του! (video)

Όσα χρόνια και αν περάσουν, η… τέχνη δεν ξεχνιέται και ο Ζινεντίν Ζιντάν το απέδειξε ξανά στο φιλικό των θρύλων της Ρεάλ Μαδρίτης με την Πόρτο.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/03) την ευκαιρία για τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων για καλό σκοπό.

Ένα τέτοιο, διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου οι θρύλοι της Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκαν εκείνους της Πόρτο. Τα έσοδα του φιλανθρωπικού παιχνιδιού αναμένεται να συνδράμουν στην έρευνα για την καταπολέμηση της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης.

Στο χορτάρι του γηπέδου βρέθηκαν σπουδαίοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Ίκερ Κασίγιας, Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Λουίς Φίγκο και Ζινεντίν Ζιντάν.

Όσο κι αν τα χρόνια έχουν παρέλθει, το άθλημα δεν ξεχνιέται. Ο Ζιντάν έδωσε… ρεσιτάλ, θυμίζοντας τα μοναδικά πράγματα που έκανε στο γήπεδο στα νιάτα του, κάνοντας τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες να «τρίβουν» τα μάτια τους.

Αλλά και να τον αποθεώνουν, καθώς ο 51χρονος πλέον Γάλλος σήκωσε τους φιλάθλους από τα καθίσματά τους για να τον απολαύσουν και ταυτόχρονα να τον χειροκροτήσουν, όπως έκαναν μερικά χρόνια πριν. Όταν έκανε τα… δικά του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, χαρίζοντας μαγικές στιγμές στους φίλους της «Βασίλισσας».


Πλέον, εν έτει 2024, βλέπουν με το νούμερο «5» στη φανέλα έναν άλλο «θαυματουργό» να κάνει ό,τι θέλει. Τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, με πολλούς χρήστες του Twitter να… σπεύδουν να προβούν στη συγκεκριμένη «σύγκριση».



Για την ιστορία, οι θρύλοι τη Πόρτο πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάρεκ Τσεχ στο 8ο λεπτό.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0