Football Talk

Αποκλεισμός της Τουρκίας από το EURO; «Βαριές κυρώσεις, εφόσον αποχωρήσει η Φενέρμπαχτσε από το τουρκικό πρωτάθλημα»

Αποκλεισμός της Τουρκίας από το EURO; «Βαριές κυρώσεις, εφόσον αποχωρήσει η Φενέρμπαχτσε από το τουρκικό πρωτάθλημα»
Για τεράστιες κυρώσεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο, σε περίπτωση αποχώρησης της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα, κάνει λόγο δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα!

Μέχρι και σε αποκλεισμό της Τουρκίας από το EURO 2024 φαίνεται πως μπορεί να οδηγήσει μία ενδεχόμενη αποχώρηση της Φενέρμπαχτσε από το τουρκικό πρωτάθλημα, όπως αναφέρει δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα!

Συγκεκριμένα, ο Μαχμούντ Ρζάιεφ επικαλείται πηγές μέσα από την UEFA και τονίζει πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα θεωρήσει σκάνδαλο, μία πιθανή τιμωρία των παικτών της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα με την Τράμπζονσπορ.

Παράλληλα, σε περίπτωση που τα «καναρίνια» αποχωρήσουν από τη Super Lig, τότε θα υπάρξει σχετική έρευνα, την ίδια στιγμή που στην UEFA υπάρχει φόβος για εμπλοκή της τουρκικής Κυβέρνησης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, εάν αυτό αποδειχθεί, υπάρχει η πιθανότητα ακόμη και για αποκλεισμό της εθνικής Τουρκίας από το EURO 2024! Θυμίζουμε πως στον όμιλο των Τούρκων, θα βρεθεί η Ελλάδα, εφόσον κατορθώσει να πάρει το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Γερμανίας.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0