Football Talk

Τερίμ: «Ελλάδα και Τουρκία εύχομαι να βρεθούν στον ίδιο όμιλο στο EURO 2024»

Τερίμ: «Ελλάδα και Τουρκία εύχομαι να βρεθούν στον ίδιο όμιλο στο EURO 2024»

Ο Φατίχ Τερίμ εξέφρασε την πίστη του πως η Ελλάδα θα προκριθεί στο EURO 2024, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανή συνάντηση της Τουρκίας με τη «γαλανόλευκη». 

Στην εκδήλωση της Stoiximan με το τρόπαιο του EURO 2024 που έλαβε χώρα στο Ζάππειο, βρέθηκε - μεταξύ άλλων - και ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να βρεθούν Τουρκία και Ελλάδα, στον ίδιο όμιλο της τελικής φάσης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχρισε την «γαλανόλευκη» φαβορί για να προκριθεί και ευχήθηκε στην Ελλάδα να πάρει το «εισιτήριο» για την Γερμανία.

Συγκεκριμένα, ο Φατίχ Τερίμ ανέφερε: «Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα πηγαίνω κι εγώ σε έναν αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε (σ.σ. εννοεί η Τουρκία) στον ίδιο όμιλο.  

Βλέποντας και τις άλλες ομάδες των Play Off, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα τους. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να προκριθεί». 

Θυμίζουμε, πως σε περίπτωση που το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ, προκρθεί στο EURO 2024, τότε στη φάση ομίλων, θα βρει στο... δρόμο της, τις Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0