Football Talk

«Η 6η να είναι πριν το… EURO»: Θα λείψει από το Ελλάδα – Καζακστάν ο Κουλιεράκης!

«Η 6η να είναι πριν το… EURO»: Θα λείψει από το Ελλάδα – Καζακστάν ο Κουλιεράκης!

Μπορεί οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε πριν από μερικές ώρες ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας πριν το κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν, να μην ήταν ανησυχητικές, όμως έχει τεθεί εκτός πλάνων του Γκουστάβο Πογέτ για την επικείμενη αναμέτρηση.  

Με ένα απρόοπτο κύλησε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας, πριν τον αποψινό «τελικό» με το Καζακστάν, στον δρόμο για το EURO.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, προκαλώντας όπως είναι φυσικό ανησυχία τόσο στις τάξεις της Εθνικής, όσο και στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, δεν μοιάζει να πρόκειται για κάτι που είναι σοβαρό, με τον στόπερ των Θεσσαλονικιών ωστόσο, να μην είναι διαθέσιμος για τη συνάντηση της Ελλάδας με το Καζακστάν. Κάπως έτσι, φαίνεται πως θα πρέπει να αναμένει λίγο για την 6η του συμμετοχή με το εθνόσημο, σε επίπεδο ανδρών.

Την ίδια ώρα, πριν του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που λείπει λόγω τραυματισμού, τρεις ακόμη παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής για το ματς με το Καζακστάν.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν ο τερματοφύλακας που έμεινε εκτός, με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Σωκράτη Διούδη να αποτελούν την «τριάδα».

Ο επόμενος είναι ο Μανώλης Σάλιακας και ο τελευταίος είναι ο Κάρλος Ζέκα, με Μανώλη Σιώπη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρο Μάνταλο, Τάσο Μπακασέτα και Ανδρέα Μπουχαλάκη να είναι οι «εκλεκτοί».

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0