Football Talk

Kicker: «Ο Βλαχοδήμος μεγάλωσε στην Στουτγκάρδη και ίσως επιστρέψει!»

Kicker: «Ο Βλαχοδήμος μεγάλωσε στην Στουτγκάρδη και ίσως επιστρέψει!»
Το κορυφαίο γερμανικό ΜΜΕ τονίζει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ίσως επιστρέψει στην Bundesliga και την ομάδα που ξεκίνησαν όλα, στην ποδοσφαιρική του καριέρα!

Σύμφωνα με το «Kicker», η Στουτγκάρδη ήδη προετοιμάζει το έδαφος για την αποχώρηση του βασικού της τερματοφύλακα Αλεξάντερ Νίμπελ, που είναι δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου, με ένα «δικό» της παιδί να βρίσκεται στην λίστα υποψηφίων.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εδραιώθηκε στον γερμανικό σύλλογο, από όπου πήρε και μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Πλέον, ο 29χρονος τερματοφύλακας της Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με το κορυφαίο γερμανικό μέσο, βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων για την θέση του βασικού τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης, μαζί με τον Ορτέγκα της Μάντσεστερ Σίτι.

Βέβαια, δεν «παίζει» μόνη της, αφού πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί  για την περίπτωση του Έλληνα διεθνή και όπως φαίνεται, το ερχόμενο καλοκαίρι, θα είναι «καυτό» για τον ίδιο.

Υπενθιμίζουμε, ότι από το 2002 εώς και το 2012, βρισκόταν στις ακαδημίες της Στουτγκάρδης, όπου και μετέβει στην Β' ομάδα του συλλόγου, για να αγωνιστεί 68 φορές στην Γ' κατηγορία της Γερμανίας. Με την πρώτη ομάδα της Στουτγκάρδης σε δυόμισι χρόνια κατέγραψε τρεις συμμετοχές, μέχρι να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιανουάριου του 2016 για τον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όπου «εξαργύρωσε» τις καλές του εμφανίσεις με την μεταγραφή του στην Μπενφίκα. Στην Πορτογαλία, έμεινε για πέντε χρόνια και κατέγραψε 225 εμφανίσεις, πριν πάρει μεταγραφή στην Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Έλληνας διεθνής, έχει αγωνιστεί μόλις σε εφτά αγώνες και το μέλλον του στο Νησί παραμένει αβέβαιο, με την Στουτγκάρδη να «καραδοκεί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0