Football Talk

Ο Πανιώνιος «γυρίζει» σελίδα: Ποιος είναι ο ισχυρός επενδυτής που ετοιμάζεται να αναλάβει τον «Ιστορικό»!

Ο Πανιώνιος «γυρίζει» σελίδα: Ποιος είναι ο ισχυρός επενδυτής που ετοιμάζεται να αναλάβει τον «Ιστορικό»!
Πολύ σημαντική ημέρα για τον Πανιώνιο! Στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την Τετάρτη (20/03) αναμένεται να πάρει έγκριση μεγάλη ελληνική εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών, για να αναλάβει την τύχη της ομάδας!
Νέος και ισχυρός επενδυτής, αναμένεται να «μπει» στον Πανιώνιο! Πρόκειται για τον Κώστα Ρούπτσο, άνθρωπο που δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών, όντας ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας.

Είναι αυτός που επιμελήθηκε την οργάνωση του gov.gr, ενώ υπήρξε και προπονητής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα, στον Κένταυρο Βριλησσίων.

Η πρότασή του αναμένεται να γίνει αποδεκτή στη ΓΣ του Ερασιτέχνη το απόγευμα της Τετάρτης (20/03), μιας και είναι η μόνη που κατατέθηκε επίσημα.

Ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και ο Κώστας Παπαέλληνας, Κύπριος επενδυτής, χωρίς να προχωρά σε επίσημη πρόταση.

Είχε περιθώριο να το κάνει έως τις 18 Μαρτίου, μιας και σήμερα, στις 20 του ίδιου μήνα δηλαδή, τα μέλη θα ψηφίσουν για τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί, από επενδυτές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα είναι μία πολύ σημαντική Γενική Συνέλευση στην ιστορία του συλλόγου, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τις χαμηλές ποδοσφαιρικές κατηγορίες, όπου περιπλανάται από το 2020 κι έπειτα, και να γίνει ένα σπουδαίο βήμα επιστροφής, εκεί που του αρμόζει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0