Football Talk

Πριμ... μαμούθ από την ΕΠΟ: Πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ στους διεθνείς, σε περίπτωση πρόκρισης στο EURO!

Πριμ... μαμούθ από την ΕΠΟ: Πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ στους διεθνείς, σε περίπτωση πρόκρισης στο EURO!

«Χρυσάφι» στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας θα απλώσει η ΕΠΟ, αν προκριθούν στο EURO του 2024, στα γήπεδα της Γερμανίας! Διαβάστε τι αναφέρει χαρακτηριστικά, η ανακοίνωσή της!

Η «δίψα» όλων των εμπλεκομένων για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο EURO της Γερμανίας, το καλοκαίρι του 2024, δεν κρύβεται! 

Όπως αποφάσισε η ΕΠΟ και γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/03), σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, θα υπάρξει τεράστιο πριμ στους διεθνείς!

Συγκεκριμένα, θα δοθεί το 50% των εσόδων της, από την παρουσία στο EURO.

Με δεδομένο πως το συγκεκριμένο ποσό για κάθε ομοσπονδία της UEFA, ανέρχεται στα 9,25 εκατομμύρια ευρώ, οι διεθνείς θα μοιραστούν περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά τη συνάντηση των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε ότι όπως και μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση του Nations League, έτσι και στην περίπτωση πρόκρισης στο EURO 2024, οι παίκτες της Εθνικής θα λάβουν πριμ.

Σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου την καταβολή πριμ ύψους 50% επί του ποσού που θα λάβει η ΕΠΟ από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0