Football Talk

Και πώς η Φίτεσε να ξεχάσει τον Μαχλά: Μπουζούκι, εκείνη η φανέλα με το «9» και... σπεσιαλιτέ, το Νο.34! (video)

Και πώς η Φίτεσε να ξεχάσει τον Μαχλά: Μπουζούκι, εκείνη η φανέλα με το «9» και... σπεσιαλιτέ, το Νο.34! (video)

Τι κι αν συμπληρώνονται 26 χρόνια, από το 1998; Όσα φοβερά και τρομερά έκανε ο Νίκος Μαχλάς με τη φανέλα της Φίτεσε παραμένουν αξέχαστα! Και η νέα καμπάνια του συλλόγου, το αποδεικνύει!

«Η ελληνική σημαία ανεμίζει πάνω από το Άρνεμ! Οι σκέψεις μας επιστρέφουν στη σεζόν 1997/98. Υπό τις οδηγίες του Χενκ τεν Κάτε, η Φίτεσε τερμάτισε 3η στην Eredivisie. Ένα μεγάλο επίτευγμα, που έγινε δυνατό, από τον Νίκο Μαχλά!»

Αυτά τα λόγια καρδιάς των ανθρώπων της Φίτεσε, αφιερώθηκαν στον Νίκο Μαχλά. Ο λόγος; Η νέα καμπάνια του συλλόγου, που έχει ως σημείο αναφοράς, τη σεζόν 1997/98! Τότε που ο Έλληνας φορ, σκόραρε 34 φορές με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας και κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι, ως πρώτος σκόρερ σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Η συγκεκριμένη επιτυχία, παραμένει αξέχαστη στους φίλους της Φίτεσε και γι' αυτόν τον λόγο, επέλεξε να επανακυκλοφορήσει τη φανέλα εκείνης της σεζόν.

Μάλιστα, το βίντεο της συγκεκριμένης καμπάνιας «έκλεψε» τις εντυπώσεις, καθώς ένας φίλος της Φίτεσε «παραγγέλνει» σε εστιατόριο το πιάτο Νο.34, που ονομάζεται «Chryso Papoutsi»! Κι όλα αυτά, ενώ στο background ακούγεται... μπουζούκι!

Εν τέλει, έρχεται το κυρίως «πιάτο», που δεν είναι άλλο, από τη φανέλα εκείνης της σεζόν, με τον αριθμό «9» στην πλάτη και το όνομα του Νίκου Μαχλά!

Δείτε το βίντεο:

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0