Football Talk

Τσάβι και την νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα; Μόνο με πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League!

Τσάβι και την νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα; Μόνο με πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League!

Το «κυνήγι» της Μπαρτσελόνα για νέο προπονητή σταματάει για λίγο, καθώς σύμφωνα με τη SPORT, η παραμονή του Τσάβι στον πάγκο των «Μπλαουγκράνα», θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό από την πορεία τους στο Champions League.

Τσάβι και Μπαρτσελόνα όλα έδειχναν, πως δεν θα συνέχιζαν την πορεία τους, μετά το τέλος της σεζόν. Οι «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται, μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων, ξανά στα προημιτελικά του Champions League.

Για να το καταφέρουν αυτό ,χρειάστηκε να αποκλείσουν την Νάπολι με συνολικό σκορ 4-2. Σύμφωνα με το καταλανικό Μ.Μ.Ε Sport, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κάνει δεύτερες σκέψεις για το θέμα του προπονητή, με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται να παρθούν μετά το πέρας των προημιτελικών, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Με τον πανίσχυρο άντρα των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, σε μια ενδεχόμενη πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους «4» της διοργάνωσης, να κάνει τα πάντα ώστε να πείσει τον Ισπανό προπονητή να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του.

Ωστόσο, αν οι «Μπλαουγκράνα» αποχαιρετήσουν την διοργάνωση το «διαζύγιο», ανάμεσα σε αυτούς και τον πρώην αρχηγό τους, πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0