Football Talk

Γιακουμάκης ο «μάγος»: Γκολ και ασίστ στη νίκη της Ατλάντα, που θα ζήλευε και ο… Μέσι! (video)

Γιακουμάκης ο «μάγος»: Γκολ και ασίστ στη νίκη της Ατλάντα, που θα ζήλευε και ο… Μέσι! (video)

Απίθανος για άλλη μια φορά ο Γιώργος Γιακουμάκης, χάρισε τη νίκη στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, με μία πάσα και ένα σουτ από άλλον… πλανήτη! Αποθεωτικά σχόλια από τον προπονητή του!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα! Στην αναμέτρηση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με το Ορλάντο Σίτι, το απέδειξε ξανά και μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο!

Ο Έλληνας επιθετικός συμμετείχε και στα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα του, για να την οδηγήσει στη νίκη με 2-0.

Αρχικά, στο 9ο λεπτό επιχείρησε μία ασύλληπτη μπαλιά με το εξωτερικό στον Λομπζανίντζε, που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά, με τον συμπαίκτη του να τελειώνει ιδανικά τη φάση, γράφοντας το 1-0.

Έπειτα, ήταν η σειρά του ίδιου να… λάμψει! Στο 70’, βρήκε λίγο χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, για να «κλειδώσει» τη νίκη με 2-0!

Φυσικά, το «καυτό» διάστημα του Γιακουμάκη φέρνει… χαμόγελα και στον Γκουστάβο Πογέτ, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Ελλάδας με το Καζακστάν, για προκριματικά του EURO 2024.

Το εγκώμιο του Έλληνα διεθνή «έπλεξε» και ο προπονητής του στην Ατλάντα, Γκονσάλο Πινέδα, λέγοντας: «Ο τρόπος που αξιολογό τον GG (Γιώργο Γιακουμάκη) δεν είναι μονάχα για την δυνατότητά του να σκοράρει, ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει και με κλειστά μάτια, ότι θα σκοράρει τη φετινή σεζόν.

Αλλά και στην αμυντική του φάση, το πώς πρεσάρει, το πώς κυνηγάει, πώς ξεκινάει αυτές τις αμυντικές ενέργειες. Μερικές μορφές προσπερνάει χαφ και εξτρέμ για να κάνει αυτή την προσπάθεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τα ηγετικά στοιχεία που δείχνει εκεί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0