Football Talk

Ρόμα-Σασουόλο 1-0: H ομάδα του Ντε Ρόσι θα παίξει Champions League και το φωνάζει! (video)

Ρόμα-Σασουόλο 1-0: H ομάδα του Ντε Ρόσι θα παίξει Champions League και το φωνάζει! (video)

Με τον Ντε Ρόσι, η Ρόμα είναι… άλλη ομάδα. Το απέδειξε και με τη Σασουόλο (29η αγωνιστική) την οποία κέρδισε 1-0 χάρη σε γκολάρα του «καπιτάνο» της, Πελεγρίνι και πλέον «βολιδοσκοπεί» την 4η Μπολόνια με έπαθλο το «σεντόνι»!

H Ρόμα με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο της είναι αγνώριστη και εντυπωσιακή και μετρά έξι νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Η αναμέτρηση με αντίπαλο την Σασουόλο που κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» και βρίσκεται σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού απαιτούσε προσοχή.

Το θέαμα δεν ήταν ιδιαιτέρως θελκτικό για όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τους «Ρωμαίους» να έχουν την κατοχή και να αναζητούν διαδρόμους προς την εστία του Κονσίλι. Αντίθετα, η ομάδα του Μπαλαρντίνι αμυνόταν και έψαχνε κυρίως τις στιγμές της, μέσω αντεπιθέσεων. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν μάλλον και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για τους δύο αντιπάλους.

Η ομάδα του Ντε Ρόσι ευτύχησε να βρει ένα γκολ, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (50’), τέρμα το οποίο προήλθε από προσωπική ενέργεια του Λορέντσο Πελεγκρίνι. Πανέμορφο γκολ με τον καπιτάνο της Ρόμα να «πνίγεται» στην αγκαλιά του προπονητή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πελεγκρίνι πέρασε μία τριετία (2015-2018) αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Σασουόλο.


Το προβάδισμα δεν ζωντάνεψε την Σασουόλο, αλλά ούτε ενέπνευσε τη Ρόμα, η οποία εισήλθε σε μία λογική συντήρησης του πολύτιμου προβαδίσματος. Το 1-0 διατηρήθηκε έως το τέλος, με τους «τζιαλορόσι» να σκαρφαλώνουν στους 51 βαθμούς (κρατώντας την Πέμπτη θέση) και όντας στο  -3 από την τέταρτη Μπολόνια.

Αυτή ήταν η 7η νίκη σε 9 παιχνίδια για τον Ντε Ρόσι στη Serie A!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρόμα (Ν. Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Κάρσντορπ (70’ Τσελίκ), Μαντσίνι, Γιορέντε, Σπινατσόλα (37’ Ανχελίνο), Παρέδες, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Αουάρ (70’ Μπαλτάντζι), Ελ Σαράουι (86’ Χούισεν), Λουκάκου (86’ Αζμούν)

Σασουόλο (Ν. Μπαλαρντίνι): Κονσίλι, Πέντερσεν, Έρλιτς, Φεράρι, Βίτι (86’ Τρεσόλντι), Ράσιτς (79’ Μπαϊράμι), Ομπιάνγκ (72’ Βολπάτο), Ενρίκε, Ντεφρέλ (72’ Μπολόκα), Λοριεντέ, Πιναμόντι (79’ Μουλατιέρι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0