Football Talk

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-1: Χούμελς και Τσαν κράτησαν τους Βεστφαλούς μέσα στην «4αδα»!

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-1: Χούμελς και Τσαν κράτησαν τους Βεστφαλούς μέσα στην «4αδα»!

Η Ντόρτμουντ «φλέρταρε» με την έξοδο της από τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας, όμως οι Χούμελς και Τσαν εμφανίστηκαν στο φινάλε και της χάρισαν ένα σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στην Άιντραχτ (3-1, 17/03).

Μεγάλη ανατροπή από την Ντόρτμουντ, απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με «ήρωα» τον Χούμελς, αλλά και τον Τσαν, για την 26η αγωνιστική της Bundesliga. Ο Γερμανός αμυντικός πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης στα τελευταία λεπτά του ματς (3-1, 17/03).

Ο Γκέτσε με ένα όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής, νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έκανε το 1-0, στο 14ο λεπτό.

Η απάντηση για τους Βεστφαλούς, ήρθε στο 33ο λεπτό. Οι Μάλεν και Αντεγέμι συνεργάστηκαν υποδειγματικά, με τον τελευταίο να μην αστοχεί από πλεονεκτική θέση για την ισοφάριση.

Ο Μαρμούς παραλίγο να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο Μέιγερ πραγματοποίησε μία υποδειγματική απόκρουση στο 69ο λεπτό.  

Ο Μπράντ εκτέλεσε ένα φάουλ στο 81ο λεπτό και ο Χούμελς με μία εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το 2-1, υπέρ της Ντόρτμουντ.

Ο Τσαν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού «κλείδωσε» το παιχνίδι με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ (Ε. Τέρζιτς): Μέγερ, Βολφ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Μπραντ, Τζαν, Ρόις, Μάλεν, Φίλκρουγκ, Αντεγέμ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ν. Τοπμόλερ): Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Ντινά Εμπίμπ, Σκιρί, Λάρσον, Ενκουνκού, Γκέτσε, Μαρμούς, Κνάουφ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0