Football Talk

Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3: Η αντίστροφη μέτρηση για τον τίτλο έχει ήδη… ξεκινήσει (video)

Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3: Η αντίστροφη μέτρηση για τον τίτλο έχει ήδη… ξεκινήσει (video)

Τα «στραβοπατήματα» δεν είναι για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε και από την έδρα της Φράιμπουργκ (3-2, 17/03), διαιρώντας ακόμη το αήττητο, αλλά και τους 10 βαθμούς διαφορά από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν πραγματοποιεί «στάσεις» πουθενά. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έφυγε «αλώβητη» και από την έδρα της Φράιμπουργκ (3-2, 17/03), για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Βιρτς έδωσε από νωρίς το προβάδισμα τις «ασπιρίνες». Στο 2ο λεπτό, πήρε την μπάλα από τον Γκριμάλντο και με ένα εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής, έκανε το 1-0.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 10ο λεπτό. Ο Ντόαν ισοφάρισε γρήγορα για την Φράιμπουργκ και με σουτ εντός περιοχής, έγραψε το 1-1.

Η Λεβερκούζεν πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 40ο λεπτό. Ο Χλόζεκ βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και με ένα απλό πλασέ έκανε το 2-1.

Ο Σικ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη στο 53ο λεπτό, όταν και με ένα «μαγικό» τελείωμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης  στον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-1.

Ο Κέιτελ «άγχωσε» τους φιλοξενούμενους στο 79’, με τον Γερμανό να μειώνει σε 3-2, χωρίς όμως η Φράιμπουργκ να καταφέρνει να βρει ένα ακόμη τέρμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φράιμπουργκ (Κ. Στράιχ): Ατουμπόλου, Σιλντιγιά, Μ. Γκίντερ, Γκούλντε, Κ. Γκίντερ, Ντόαν, Ρελ, Χέφλερ, Γκρίφο, Χέλερ, Σάλαϊ

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Στάνισιτς, Τα, Ινκαπιέ, Φρίμπονγκ, Τζάκα, Παλάσιος, Γκριμάλντο, Χλόζεκ, Σικ, Βιρτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0