Football Talk

Σεντ Τρούιντεν - Κλαμπ Μπριζ 2-1: Ήττα με ανατροπή για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ!

Σεντ Τρούιντεν - Κλαμπ Μπριζ 2-1: Ήττα με ανατροπή για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ!
Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ προηγήθηκε στη Λιμβουργία, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Σεντ Τρούιντεν!

Έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες στη βελγική Pro League, η Κλαμπ Μπριζ γνώρισε την ήττα στην έδρα της Σεντ Τρούιντεν (17/03, 2-1), σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, παρέμεινε στους 51 βαθμούς και στην 3η θέση της βαθμολογίας, όντας ισόβαθμη με την Άντβερπ, η οποία ωστόσο έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο!

Μονόλογος των φιλοξενούμενων ήταν το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Η κατοχή της μπάλας μπορεί να ήταν ισορροπημένη, ωστόσο η ομάδα του Ντέιλα ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες και μόλις στο 6ο λεπτό κατόρθωσαν να ανοίξει το σκορ με τον Γιούτζλα.

Η Σεντ Τρούιντεν ισορρόπησε το παιχνίδι προς το φινάλε του πρώτου μέρους και στην «επανάληψη» έφτασε και στην ισοφάριση. Στο 59’ ο Ογκάβα πραγματοποίησε μία σέντρα, με τον Ζαχιρολεσλάμ να σηκώνεται και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Μάλιστα, στο 81’, η ομάδα του Φινκ έχασε και πέναλτι με τον Κάγια, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κόιτα ήταν αυτός που σκόραρε για την ανατροπή της ομάδας του!  Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μπριζ να γνωρίζει την ήττα στη Λιμβουργία. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σεντ Τρούιντεν (Φινκ): Σουζούκι, Γκοντό, Σμετς, Φαν Χέιντεν, Ντελορζ-Κνίπερ, Ίτο (67’ Φουχίτα), Ογκάβα, Ανανού (75’ Φανβεσεμάελ), Κόιτα, Στούκερς, Ζαχιρολεσλάμ (75’ Κάγια).

Κλαμπ Μπριζ (Ντέιλα): Μινιολέ (10’ Γιάκερς), Μέιχερ, Μέχελε, Ορντόνες, Σάμπε (86’ Μπαρμπέρα), Φανάκεν, Βέτλεσεν (60’ Νίλσεν), Ονιεντίκα, Τιάγκο, Σκόρας (86’ Τάλμπι), Γιούτζλα (60’ Νούσα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0