Football Talk

Γιουβέντους – Τζένοα 0-0: Ακόμα ψάχνει «αντίδοτο», αλλά δεν το βρίσκει και η κορυφή κάνει… φτερά!

Γιουβέντους – Τζένοα 0-0: Ακόμα ψάχνει «αντίδοτο», αλλά δεν το βρίσκει και η κορυφή κάνει… φτερά!

Τρίτη διαδοχική απώλεια βαθμών για τη Γιουβέντους, που έμεινε στο «άσφαιρο» 0-0 στην έδρα της με την Τζένοα (17/03). Η Ίντερ απομακρύνεται όλο και περισσότερο στην κορυφή της Serie A. Αποβλήθηκε στο φινάλε ο Βλάχοβιτς, με δύο κίτρινες κάρτες, στο ίδιο λεπτό!

Ήταν σχεδόν… άφαντη για μία ώρα και όταν «ξύπνησε», ήταν πια πολύ αργά. Η Γιουβέντους «στραβοπάτησε» ξανά, έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα (17/03) στο Τορίνο και έτσι, μετά από 29 αγωνιστικές στη Serie A, έχει μείνει 16 βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Ίντερ και μάλιστα με ματς περισσότερο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια για το ιταλικό πρωτάθλημα, η ομάδα του Αλέγκρι μετρά μόλις μία νίκη, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Από την άλλη μεριά, η Τζένοα ανέβηκε στους 34 βαθμούς και τοποθετείται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γιουβέντους δεν πατούσε καθόλου καλά, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Δεν έβρισκε χώρους, με αποτέλεσμα να μην απειλεί την ομάδα του Τζιλαρντίνο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Γκάτι, όταν σούταρε στο 32’, αλλά είδε την μπάλα να απομακρύνεται σε κόρνερ.

Οι «μπιανκονέρι» έφτασαν για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, στο 67ο λεπτό, με τον Ίλινγκ να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά και να βλέπει την προσπάθειά του να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μαρτίνες.

Πλέον, η Γιουβέντους αναζητούσε επιτακτικά το «χρυσό» τέρμα, έφτασε κοντά με την κεφαλιά του Βλάχοβιτς στο 75ο λεπτό, όμως και πάλι δεν ευτύχησε να προηγηθεί.

Κάπως έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν πόντο. Λίγο πριν το φινάλε, ο Βλάχοβιτς αντίκρυσε δύο κίτρινες κάρτες, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, παίρνοντας… νωρίτερα την άγουσα για τα αποδυτήρια!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο (82’ Κεν), ΜακΚένι (58’ Ραμπιό), Λοκατέλι, Μιρέτι (78’ Γουεά), Κόστιτς (59’ Ίλινγκ), Βλάχοβιτς, Κιέζα (59’ Γιλντίζ)

Τζένοα (Τζιλαρντίνο): Μαρτίνες, Ντε Βίντερ, Μπάνι (85’ Τσιταντίνι), Βάσκεθ, Σπένσε, Μπαντέλι (85’ Μπόχινεν), Φρέντρουπ (69’ Στρούτμαν), Μεσίας, Βιτίνια, Γκούντμουντσον (70’ Μαλινόφσκι), Ρετέγκι (79’ Ανκεγιέ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0