Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 2-0: Δύο… κόντρες ήταν αρκετές, έφτασε στην τετράδα, «βλέπει» Κύπελλο! (video)

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 2-0: Δύο… κόντρες ήταν αρκετές, έφτασε στην τετράδα, «βλέπει» Κύπελλο! (video)

Στην τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας με δύο… κόντρες προκρίθηκε η Μάντσεστερ Σίτι! «Καθάρισε» ο Μπερνάρντο Σίλβα, δεν υπήρχε στο γήπεδο η Νιούκαστλ, αποκλείστηκε δίκαια και… εύκολα με 2-0.

Δεν χρειάστηκε καν να πατήσει το γκάζι η Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν τόσο απλή υπόθεση η επικράτηση απέναντι στη Νιούκαστλ του Έντι Χάου. Δεν απειλήθηκε… ποτέ, σκόραρε δις με κόντρα, είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντο Σίλβα. Στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας οι «πολίτες», αναμένουν ποιες θα πλαισιώσουν αυτή και την Κόβεντρι!

Χρειάστηκαν απλώς… δύο κόντρες, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να σκοράρει δις σε διάστημα 18 λεπτών. Αρχικά, έκανε το 1-0 στο 13’, έπειτα από ασίστ του Ρόδρι.


Εν συνεχεία, πήρε την μπάλα από τα δεξιά, σούταρε ξανά, αυτή βρήκε στον Μπότμαν, μπέρδεψε τον Ντουμπράβκα και έγινε το 2-0.


Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «έσβησε» το παιχνίδι. Κυκλοφόρησε την μπάλα στο 70%, έφτασε κοντά στο 3-0 με τον Ντοκού και τον Χάαλαντ, αλλά αρκέστηκε στη νίκη της. Κάπως έτσι, επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-1 στο «Άνφιλντ» και εξακολουθεί να είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 6 Δεκεμβρίου και το 1-0 από την Άστον Βίλα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0