Football Talk

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία και… συνεχίζουν! (video)

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία και… συνεχίζουν! (video)

Είχαν και οι δύο τις ευκαιρίες τους να πάρουν το παιχνίδι, αλλά από ένα σημείο και μετά… συμβιβάστηκαν. Κηφισιά και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 και διατήρησαν μία απόσταση τουλάχιστον δύο βαθμών από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Κηφισιά και ΟΦΗ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Καισαριανή, μένοντας στο 0-0, παρά τις αρκετές φάσεις μπροστά από τα καρέ των Αναγνωστόπουλου και Μπάουμαν.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση η Κηφισιά και απείλησε στο 1ο λεπτό. Ο Μιλίτσεβιτς από τα αριστερά βρήκε τον Σάντος στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος πλάσαρε, με την άμυνα του ΟΦΗ να απομακρύνει.


Ακολούθησε μία δεύτερη καλή στιγμή με τον Τσάπαν στο 9’, ενώ η απάντηση του ΟΦΗ έλαβε χώρα στο 20’, με τον Ισέκα να σκοράρει, αλλά να είναι εκτεθειμένος.


Στην επανάληψη, η Κηφισιά είχε εκ νέου τις πρωτοβουλίες των κινήσεων και στο 53’ πραγματοποίησε την καλύτερή της στιγμή στο παιχνίδι. . Ο Σάντος γέμισε από τα αριστερά, ο Αμπάντα δεν έδιωξε, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κατοχή, γύρισε το σώμα του, σούταρε, όμως αστόχησε.

Οι Κρητικοί απάντησαν με ωραία προσπάθεια του Αποστολάκη, αλλά τον νεαρό να αστοχεί για λίγο στο 71ο λεπτό. Ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου στο 85'.


Ο Μπάκου βρέθηκε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, όμως το πλασέ του κατέληξε πάνω στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Κηφισιάς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα, Μενέντες, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Μπάκου, Χιμένεθ, Ισέκα.

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0