Football Talk

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4: Έχει… βολευτεί και συνεχίζει με άνεση στην κορυφή!

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4: Έχει… βολευτεί και συνεχίζει με άνεση στην κορυφή!

Η Ρεάλ πέρασε εύκολα από την έδρα της Οσασούνα (16/03, 2-4), για να συνεχίσει στην κορυφή της La Liga, φεύγοντας, έστω και προσωρινά, σε διψήφια διαφορά από τη δεύτερη Τζιρόνα.

Εκτός έδρας δοκιμασία επεφύλασσε η 29η αγωνιστική της La Liga για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» ωστόσο, δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα στην έδρα της Οσασούνα. Κέρδισε με 4-2 (16/03), με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να μοιράζει τρεις ασίστ, και έτσι ξέφυγε στο +10 στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος από τη δεύτερη Τζιρόνα, έστω και προσωρινά.

Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ ήδη από πολύ νωρίς, καθώς έκανε το 0-1 στο 4ο λεπτό, για να δώσει το προβάδισμα στους «μερένχες». Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση.

Τρία λεπτά μετά, ο Μπούντιμιρ νίκησε τον Λούνιν για το 1-1, δίνοντας με τον τρόπο αυτό νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τουλάχιστον προσωρινά, αφού στο 18’ η Ρεάλ θα έμπαινε ξανά σε θέση οδηγού.

Ο Βαλβέρδε μοίρασε στον Καρβαχάλ και ο τελευταίος δε λάθεψε για το 1-2. Έκτοτε, οι Μαδριλένοι απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 61’ έκαναν το 1-3 με τον Μπραχίμ Ντίας, έπειτα από μία όμορφη ατομική ενέργεια, ενώ στο 64’ ο Βινίσιους πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για να διαμορφώσει το 1-4.

Μάλιστα, ο Λούκας Βάθκεθ σκόραρε και εκείνος στο 88’, όμως είδε το τέρμα του να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ, με τον Ίκερ Μουνιόθ να κάνει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 2-4.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0