Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-2: Οι Θεσσαλοί χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να… καθαρίσουν τους Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-2: Οι Θεσσαλοί χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να… καθαρίσουν τους Αρκάδες

Οι Κόμπα και Γκαρσια έκαναν την δουλειά για τον Βόλο στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, για την πρεμιέρα των Play Outs της Stoiximan Super League (2-0, 16/03). Οι Θεσσαλοί πήραν μία νίκη «χρυσάφι» για την μάχη της σωτηρίας, στην κατηγορία.

Τα Play Outs της Stoiximan Super League ξεκίνησαν με μία μεγάλη έκπληξη. Ο Βόλος «άλωσε» την Τρίπολη και ξεκίνησε με το… δεξί σε αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα.

Οι Κόμπα και Γκαρσια βρήκαν δίχτυα μέσα σε πέντε λεπτά και τελείωσαν την υπόθεση νίκη.

Ο Παλάσιος είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, με ένα διαγώνιο σουτ στο 15’, με την μπάλα όμως να περνάει απευθείας άουτ.

Από κόρνερ προήλθε η δεύτερη φάση των γηπεδούχων. Ο Κρέσπι ανέλαβε την εκτέλεση. Με την κεφαλιά του Πίτσιου να σταματά πάνω στον Κόβατς.

Με δυνατό σουτ ο Κόμπα στο 63’ έκανε το 1-0. Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση ο παίκτης των φιλοξενούμενων βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο κίπερ και δεν λάθεψε.

Μόλις πέντε λεπτά μετά ο Γκαρσία βρήκε τον τρόπο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Σουρλής, Μπαρτόλο, Κρεσπί, Παλάσιος, Κωστέας

Βόλος (Χ. Κόντης): Κόβακτς, Μύγας, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Άλχο, Ντε Καμπς, Λούνα, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Γκαρσία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0