Football Talk

Τσάβι: «Δίνω τον ρόλο του φαβορί στην Παρί»

Τσάβι: «Δίνω τον ρόλο του φαβορί στην Παρί»

Ο Τσάβι θεωρεί κι αυτός ότι το φαβορί στο ζευγάρι Παρί Σεν Ζερμέν Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League είναι η Παρί και την χαρακτήρισε ως τον χειρότερο αντίπαλο.

Οι οκτώ φιναλίστ της προημιτελικής φάσης του Champions League έμαθαν μετά από κλήρωση τους αντιπάλους τους με τη Μπαρτσελόνα να πέφτει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τσάβι στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το Σάββατο (16/03) αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό της γαλλικής ομάδας ως φαβορί.

«Η Παρί είναι πολύ περίπλοκη, ένας από τους χειρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζω τον Λουίς Ενρίκε ως προπονητή, το επιτελείο του, τον τρόπο δουλειάς του.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο δύσκολους, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ακόμη κι έτσι, θα παίξουμε και θα ονειρευτούμε».

Στη συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός σχολίασε τον χαρακτηρισμό των γαλλικών Μέσων «επιεικής κλήρωση για την Παρί», δηλώνοντας:

«Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά ίσως δίνω τον ρόλο του φαβορί στην Παρί. Εκτός της ιστορίας, στην οποία έχουμε περισσότερα Champions League, αυτή τη στιγμή η κατάσταση δεν είναι η ίδια, ειδικά στον οικονομικό τομέα.

Αλλά κανείς δεν μας στερεί την ελπίδα, θα πάμε να τα δώσουμε όλα. Θα αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά πρέπει να δείξουμε αυτή την ανωτερότητα στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0