Football Talk

«Χαμός» με τα Play Offs: Σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής μίας αγωνιστικής – Τι συμβαίνει σε περίπτωση πρόκρισης;

«Χαμός» με τα Play Offs: Σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής μίας αγωνιστικής – Τι συμβαίνει σε περίπτωση πρόκρισης;

«Ορατό» φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να έχουμε αναβολές στα Play Offs, πόσω δε μάλλον αν ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ ή αμφότεροι, συνεχίσουν να αγωνίζονται και στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ για να περάσει στην ημιτελική φάση του Europa Conference League,  ενώ ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε.

Στις 11 Απριλίου οι δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν την πρώτη τους «μάχη» για τα προημιτελικά, ενώ τρεις ημέρες μετά, στις 14/4, υπάρχει η μεταξύ τους κόντρα στην Τούμπα για τα Play Off του πρωταθλήματος.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, θα λάβει χώρα η ρεβάνς των δύο ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και στις 21 Απριλίου υπάρχει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στον Πειραιά. Κάπως έτσι, προφανώς και δημιουργείται το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβολή δύο αγωνιστικών στα Play Off.

Ωστόσο, στην περίπτωση πρόκρισης έστω και μία ομάδας από τις δύο στους «4», γίνεται ακόμη πιο πιθανό να υπάρξει το αίτημα αναβολής ακόμα δύο «στροφών» των Play Off της Super League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0