Football Talk

Ελληνική «μάχη» στα προημιτελικά; Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, στους «8» του Europa Conference League!

Ελληνική «μάχη» στα προημιτελικά; Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, στους «8» του Europa Conference League!
Αυτές είναι οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Europa Conference League και αποτελούν πιθανούς αντιπάλους, των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, που από αυτόν τον γύρο, είναι δυνατό να βρεθούν και ως αντίπαλοι! Άλλωστε, η Ελλάδα, είναι η μοναδική χώρα με διπλή εκπροσώπηση στη διοργάνωση!
Ένα μαγικό βράδυ για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, να πετυχαίνουν ό,τι φάνταζε απίθανο, πριν την έναρξη των ρεβάνς με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αντίστοιχα.

Αμφότεροι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Europa Conference League, και για πρώτη φορά, έπειτα από πολύ καιρό (και πιο συγκεκριμένα από τη σεζόν 1998/1999 όταν είχαμε την κοινή παρουσία των Ολυμπιακού και Πανιωνίου στα προημιτελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων), θα έχουμε δύο ομάδες στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε μία σεζόν.

Εκεί, πλέον, μπορούν να κληρωθούν και ως αντίπαλοι. Κάτι που από τη μία θα στερήσει από την Ελλάδα την πιθανότητα, να έχει δύο ομάδες στα ημιτελικά, αλλά από την άλλη, θα σημαίνει πως τουλάχιστον ένας εκπρόσωπός της, θα βρίσκεται στους «4»!

Aξίζει να σημειωθέι πως πρόκριση του Ολυμπιακού σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης έρχεται για πρώτη φορά από τη σεζόν 1998/1999 και τη συνάντηση με τη Γιουβέντους στο Champions League.

Για τον ΠΑΟΚ, είναι η δεύτερη πρόκριση στους «8» μετά από την χρονιά 2021/2022 και τα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ και πάλι στο περιθώριο του Europa Conference League.

Αναλυτικά, οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα το μεσημέρι της Παρασκευής (15/03, 15:00) στη Νιόν, για τα προημιτελικά του Europa Conference League, με την Ελλάδα να γίνεται η μοναδική χώρα που έχει διπλή εκπροσώπηση με φόντο μάλιστα και την διεξαγωγή του τελικού στην OPAP Arena:

Φενέρμπαχτσε
Φιορεντίνα
Βικτόρια Πλζεν
Άστον Βίλα
Κλαμπ Μπριζ
Λιλ
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0