Football Talk

Η Τούμπα στο «πόδι» για τον στρατηγό της, Αντελίνο Βιεϊρίνια (video)

Η Τούμπα στο «πόδι» για τον στρατηγό της, Αντελίνο Βιεϊρίνια (video)

Σε ένα παιχνίδι που «έσπασε» καρδιές, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια απέδειξε γιατί το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει το πιο συγκινητικό άθλημα. Ο Πορτογάλος «λύγισε» από συγκίνηση και χάζευε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που του ανταπέδωσε την τιμή με το πιο γλυκό χειροκρότημα!

O Αντελίνο Βιεϊρίνια άφησε τη θέση στον Γιόνι Ότο στο 78ό λεπτό της αναμέτρησης με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ενώ η ομάδα της «καρδιάς» του βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 4-1.

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναγνωρίζουν την πολυετή προσφορά του Πορτογάλου στον σύλλογο. Με τη σημερινή του εμφάνιση, ο Πορτογάλος κατέγραψε την 53η ευρωπαϊκή συμμετοχή του με τη φανέλα των «Ασπρόμαυρων» καταδιώκοντας πλέον τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 60 συμμετοχές.

 

Ο Πορτογάλος φορτίστηκε έντονα και αποσύρθηκε στον πάγκο, όπου παρακολουθούσε εμφανώς συγκινημένος τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Το απόλυτο στιγμιότυπο ήρθε λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης. Τότε, ο φακός «συνέλαβε» τον Βιεϊρίνια να χαζεύει την κερκίδα βουρκωμένος. 

Μία, από κάθε άποψη, μεγάλη βραδιά για τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΟΚ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0