Football Talk

Βιεϊρίνια, Κλάους και μετά... ποιος; Ιστορικό ρεκόρ για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ! (video)

Βιεϊρίνια, Κλάους και μετά... ποιος; Ιστορικό ρεκόρ για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ! (video)

Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια θα «γράψει» ιστορία με τη... σέντρα στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Το σπουδαίο «ραντεβού» του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (14/03, 19:45), στη μεταξύ τους ρεβάνς, για τη φάση των «16» του Europa Conference League, έχει διπλή ιστορική σημασία.

Από τη μία πλευρά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του, για μία πρόκριση στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για τρίτη φορά στην ιστορία του. Από την άλλη, όμως, θα δει τον μεγάλο του αρχηγό, Αντελίνο Βιεϊρίνια, να «ισοφαρίζει» με τη... σέντρα του ματς, ένα ιστορικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο 38ος Πορτογάλος θα καταγράψει την 53η συμμετοχή του στην Ευρώπη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, «πιάνοντας» στη σχετική λίστα τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Πρώτος με 60 συμμετοχές είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και εφόσον όσα δήλωσε ο Βιεϊρίνια, περί απόσυρσής του από τους αγωνιστικούς χώρους στο τέλος της φετινής σεζόν, δεν θα τον φτάσει, ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ φτάσει έως τον τελικό του Europa Conference League.

Σημειώνεται πως η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ήταν πριν από 15 χρόνια, στις 20 Αυγούστου του 2009 και στο τότε 1-1 απέναντι στην ολλανδική Χέρενφεν.

Στις έως τώρα εμφανίσεις του, έχει καταγράψει 10 γκολ και επτά ασίστ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0