Football Talk

Ντέμης Νικολαΐδης: «Έχω δει την Εθνική ενωμένη και με πολύ καλό κλίμα, θα πόνταρα στο να περάσει!» (video)

Ντέμης Νικολαΐδης: «Έχω δει την Εθνική ενωμένη και με πολύ καλό κλίμα, θα πόνταρα στο να περάσει!» (video)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να απαντήσει στο «τι θα έλεγε στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας αν ήταν ο τελευταίος που θα τους μιλούσε πριν τα παιχνίδια» και έδωσε, μία πλήρη απάντηση, με ιστορίες και από τη δική του «θητεία».

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη μεγάλη «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ του Nations League, για μία θέση στο EURO 2024, έχει ξεκινήσει. Στις 21 Μαρτίου αντιμετωπίζει το Καζακστάν στον ημιτελικό και εφόσον προκριθεί, μία εκ των Γεωργίας και Λουξεμβούργου στον μεγάλο τελικό.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, κλήθηκε να απαντήσει στο «τι θα έλεγε στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας αν ήταν ο τελευταίος που θα τους μιλούσε πριν τα παιχνίδια».

Η απάντησή του ήταν μία «μίξη» του τώρα, δηλαδή του πώς έχει ζήσει αυτήν τη φουρνιά από κοντά, με τις δικές του εμπειρίες από την Εθνική Ελλάδας.

«Δεν θα έλεγα τίποτα έξυπνο ή κάτι που δεν θα περίμεναν να ακούσουν. Γενικά ήταν πολύ λίγα τα πράγματα που ζητούσα από τους συμπαίκτες μου ή από τους παίκτες όταν ήμουν πρόεδρος. Αυτό που πάντα έλεγα είναι ότι πρέπει όταν τελειώνει το ματς, οι παίκτες να πιστεύουν ότι έκαναν τα πάντα για να το κερδίσουν, μέσα στα όρια του fair play φυσικά. Το “να τα δώσουν όλα” είναι κάτι κοινότυπο, αλλά μεγάλη αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0