Football Talk

«Έρχονται... τιτανομαχίες»: Αυτές είναι οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League!

«Έρχονται... τιτανομαχίες»: Αυτές είναι οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League!
Ποιες ομάδες θα βρεθούν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης; Πότε θα γίνει η κλήρωση και ποιες οι ημερομηνίες της φάσης των «8»; 
Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ «συμπλήρωσαν» το παζλ της προημιτελικής φάσης του Champions League, για τη σεζόν 2023/24.

Οι «ροχιμπλάνκος» χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν την Ίντερ, ενώ οι Βεστφαλοί, «καθάρισαν» εύκολα, με τα γκολ των Σάντσο και Ρόις, απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Κάπως έτσι, σφράγισαν και οι δύο την παρουσία τους στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την κλήρωση να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 15 Μαρτίου στη 13:00 (ώρα Ελλάδας).

Υπενθυμίζεται πως η κλήρωση θα αφορά και τα προημιτελικά και τα ημιτελικά, άρα, μέσω αυτής θα φανεί ποιο θα είναι το μονοπάτι έως τον μεγάλο τελικό της 1ης Ιουνίου, στο Wembley.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα «μπουν» στην κληρωτίδα:

Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ.


Όσον αφορά τις ημερομηνίες, τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Απριλίου, με τις ρεβάνς στις 16 και 17, του ίδιου μήνα.

Τα ημιτελικά στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου τα πρώτα ματς, ενώ οι ρεβάνς, στις 7 και 8 Μαΐου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0