Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ 2-1 (πεν. 3-2): Ο Ντεπάι το έβαλε, ο Όμπλακ τα «έπιασε» και ο Λαουτάρο την «έστειλε» στα προημιτελικά! (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ 2-1 (πεν. 3-2): Ο Ντεπάι το έβαλε, ο Όμπλακ τα «έπιασε» και ο Λαουτάρο την «έστειλε» στα προημιτελικά! (video)
Έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς στη Μαδρίτη, Ατλέτικο και Ίντερ... έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι (13/03, 2-1 κ.δ.), εκεί που ο Όμπλακ ήταν ο «ήρωας» των «ρόχιμπλανκος», ο Λαουτάρο ήταν μοιραίος για τους «νερατζούρι» και έτσι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, προκρίθηκε (3-2 πεν.) στα προημιτελικά του Champions League! 

Σπουδαίες ομάδες, ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και... ματσάρα! Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ χάρισαν μία εντυπωσιακή «παράσταση» το βράδυ της Τετάρτης (13/03) στο Wanda Metropolitano, με τους «ρόχιμπλάνκος» να επικρατούν 3-2 (2-1 κ.δ.) στη διαδικασία των πέναλτι και να παίρνουν το «εισιτήριο» για τους «8» του Champions League!

Ελαφρώς ανώτεροι ήταν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να βρουν πρώτοι δίχτυα και να δυσκολέψουν αρκετά την κατάσταση για τους Μαδριλένους.

Στο 33’ ο Μπαρέλα πέρασε στην περιοχή και πάσαρε στον Ντιμάρκο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για να δώσει το προβάδισμα στους «νερατζούρι».

Πάντως, η «απάντηση» της ομάδας του Σιμεόνε ήταν άμεση, καθώς μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Γκριεζμάν εκμεταλλεύτηκε κάποιες διαδοχικές κόντρες και ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας «ελπίδα» στην ομάδα του.

Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός, λίγο έλειψε να φέρει... τούμπα το ματς στο 43ο λεπτό, ωστόσο ο Μπαστόνι «έσωσε» από... βέβαιη παραβίαση, την εστία του Ζόμερ.

Στην «επανάληψη», αμφότερες είχαν σημαντικές ευκαιρίες, με την ομάδα του Ιντζάγκι να φτάνει μία... ανάσα από το 1-2 στο 76’, όμως ο Τουράμ δεν κατόρθωσε να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Στο τελευταίο 10λεπτό της κανονικής διάρκειας, η Ατλέτικο πίεσε περισσότερο για να βρει το «χρυσό» γκολ και στο 85’ είχε δοκάρι με τον Ντεπάι!

Κι όμως, ο Ολλανδός φορ, δύο λεπτά αργότερα, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και έφερε σε... ισορροπία το «ζευγάρι».

Ο ίδιος υποδέχτηκε την μπάλα από τον Κόκε και με ένα άψογο τελειώμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας στο 2-1.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να πάρουν και την πρόκριση στο 93’, αλλά το σουτ του Ρικέλμε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στη συνέχεια, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο ρυθμός έπεσε, με τους δύο προπονητές να μην παίρνουν ρίσκο και την διαδικασία των πέναλτι να είναι αυτή, η οποία ακολούθησε.

Εκεί, υπήρξε αρκετό άγχος από τους δύο «μονομάχους», όμως η Ατλέτικο είδε τον Όμπλακ να αποκρούει σε δύο περιπτώσεις και να βάζει σε θέση ισχύος τους Μαδριλένους.

Το σκορ - της διαδικασίας των πέναλτι - βρισκόταν στο 3-2 και ο Λαουτάρο έπρεπε να ευστοχήσει, έτσι ώστε να κρατήσει «ζωντανή» την Ίντερ.

Παρόλα αυτά, ο Αργεντίνος φορ έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ και με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Σιμεόνε προκρίθηκε στην οκτάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντ. Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο, Μολίνα (79' Μπάριος), Γιορέντε (98' Ασπιλικουέτα), Κόκε, Ντε Πολ (71' Κορέα), Λίνο (71' Ρικέλμε), Μοράτα (79' Ντεπάι), Γκριεζμάν (106' Σαούλ).

Ίντερ (Σ. Ιντσάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (73' Ατσέρμπι), Μπαρέλα (84' Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν (111' Κλάασεν), Ντούμφρις (73' Ντάρμιαν), Ντιμάρκο (84' Μπίσεκ), Μαρτίνες, Τουράμ (102' Σάντσες).  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0