Football Talk

«Βόμβα» από Ζάετς: «Αν η Ντινάμο περάσει στον τελικό, αυτός δεν μπορεί να γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ!» (video)

«Βόμβα» από Ζάετς: «Αν η Ντινάμο περάσει στον τελικό, αυτός δεν μπορεί να γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ!» (video)
Ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και άλλοτε δόξα του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, έριξε «βόμβα» με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3! Τι τόνισε για την περίπτωση πρόκρισης των Κροατών, στον τελικό του Europa Conference League.

Ο νέος πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, μίλησε στην ΕΡΤ3, για τη ρεβάνς της κροατικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ (14/03, 19:45), για τη φάση των «16» του Europa Conference League και προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο Ζάετς τόνισε πως σε περίπτωση που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης, τότε η εν λόγω αναμέτρηση, δεν θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά στην Τσεχία!  

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ζάετς: 

Για το ματς:  «Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς»

Για την έδρα του τελικού: «Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντίναμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0