Football Talk

«Ο Μουρίνιο αντίπαλος με τον Σάντος, για 30 εκατομμύρια ευρώ;»: Τρελό σενάριο από Τουρκία για τον Special One!

«Ο Μουρίνιο αντίπαλος με τον Σάντος, για 30 εκατομμύρια ευρώ;»: Τρελό σενάριο από Τουρκία για τον Special One!
Η Νιούκαστλ φέρεται να εξετάζει σοβαρά, την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Νησί». Μόνο που δεν... παίζει μόνη της και η προσφορά που ετοιμάζεται γι' αυτόν, είναι μυθική!
Το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει άγνωστο. Από τις 16 Ιανουαρίου και το τέλος της συνεργασίας του με τη Ρόμα, είναι ελεύθερος και προφανώς, το ενδιαφέρον για τον Special One, είναι μεγάλο.

Πριν από λίγες ημέρες, εθεάθη στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, πλάι στον πρόεδρο της Νιούκαστλ. Οι «φήμες» περί επιστροφής του στο «Νησί» φούντωσαν, αλλά καθώς φαίνεται, οι «καρακάξες» δεν παίζουν μόνες τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζει μυθικό συμβόλαιο για τον Πορτογάλο προπονητή, προσφέροντάς του 30 εκατομμύρια ευρώ, για δύο χρόνια!

Σίγουρα, το πρωτάθλημα της Τουρκίας δεν είναι τόσο δελεαστικό, αλλά μία πρόταση τέτοιου ύψους, θα τον βάλει σε σκέψεις.

Πάντως, σε περίπτωση που υπάρξει deal με τη Φενέρμπαχτσε, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φερνάντο Σάντος, νυν προπονητή της Μπεσίκτας, μιας και οι δύο ομάδες πρόκειται να αναμετρηθούν στις 28/04, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Τουρκίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0