Football Talk

Ο Κονσεϊσάο κατηγορεί τον Αρτέτα: «Προσέβαλε μέλος της οικογένειάς μου που δεν βρίσκεται στη ζωή» (video)

Ο Κονσεϊσάο κατηγορεί τον Αρτέτα: «Προσέβαλε μέλος της οικογένειάς μου που δεν βρίσκεται στη ζωή» (video)

Όπως ισχυρίστηκε ο Σέρτζιο Κονσεισάο στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Άρσεναλ επί της Πόρτο (12/03), ο Μικέλ Αρτέτα προσέβαλε εκλιπόν μέλος της οικογένειάς του, με τον Ισπανό τεχνικό να αφήνει ασχολίαστη την κατηγορία.

Η Άρσεναλ πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση μετά τη δραματική νίκη επί της Πόρτο στα πέναλτι (12/03, 4-2) για τη φάση των «16» του Champions League. Σε ένα ματς με πάθος, ένταση και πολλά νεύρα, τα οποία δεν έλειψαν ούτε μετά τη λήξη, με κάποιους από τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.


Στο επίκεντρο και οι δυο προπονητές που φάνηκε να ανταλλάσσουν λόγια σε έντονο ύφος, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους δημοσιογράφους, που στη συνέντευξη Τύπου υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το τι συνέβη;

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο κατηγόρησε τον Μικέλ Αρτέτα ότι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, προσέβαλε μέλος της οικογένειάς του, το οποίο μάλιστα δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

«Κατά τη διάρκεια του ματς, απευθύνθηκε προς τον πάγκο μας και έβρισε στα ισπανικά την οικογένειά μου. Στο τέλος της αναμέτρησης, του είπα ότι το μέλος το οποίο προσέβαλε, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ομάδα του», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.


Από την πλευρά του, ο Αρτέτα δεν έκανε κάποιο σχόλιο όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό. Η κλήρωση για τα προημιτελικά θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασεκυή (15/03), εκεί όπου η Άρσεναλ θα μάθει τον αντίπαλό της. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0