Football Talk

Μπαρτσελόνα - Νάπολι 3-1: Την... καθάρισε μέσα σε δύο λεπτά και έφυγε για τα προημιτελικά!

Μπαρτσελόνα - Νάπολι 3-1: Την... καθάρισε μέσα σε δύο λεπτά και έφυγε για τα προημιτελικά!
Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων και στη συνέχεια το διαχειρίστηκε. Οι Καταλανοί κατόρθωσαν να νικήσουν με 3-1 (12/03) τη Νάπολι εντός έδρας και να προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League!
Με ένα «ξέσπασμα» στο πρώτο μέρος και σωστή διαχείριση στη συνέχεια, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της Νάπολι εντός έδρας και με συνολικό σκορ 4-2, προκρίθηκε στους «8» του Champions League!

Οι Καταλανοί πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση, υπέταξαν τους Ναπολιτάνους και επέστρεψαν στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Μέσα σε δύο λεπτά, οι γηπεδούχοι απλοποίησαν την κατάσταση για τον εαυτό τους, ενώ παράλληλα, «έδιωξαν» και το άγχος.

Στο 15’, ο Λόπες υποδέχθηκε την μπάλα από τον Ραφίνια και απο το ύψος του πέναλτι σκόραρε για το 1-0, ενώ στο 17’ ο Ραφίνια σημάδεψε το δοκάρι, με τον Κανσέλο να παίρνει το... ριμπάουντ και σε κενή εστία να διπλασιάζει τα τέρματα των Καταλανών.

Η ομάδα του Τσάβι έδειχνε να έχει «καθαρίσει» με άνεση την πρόκριση, όμως ο Ραχμάνι σκόραρε στο 30’ και η ρεβάνς απέκτησε νέο ενδιαφέρον.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα διαχειρίστηκε την κατάσταση και δεν υπέστη «σοκ», την ίδια στιγμή που ο Λεβαντόφσκι σκόραρε στο 83’, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για την ομάδα του.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο, Κρίστενσεν (60' Ρομέου), Λόπες (60' Ρομπέρτο), Γκουντουγκάν, Γιαμάλ, Ραφίνια (81' Ζοάο Φέλιξ), Λεβαντόφσκι.

Νάπολι (Καλτσόνα): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζέσους, Ρούι (64' Ολιβέρα), Λομπότκα, Ανγκισά, Τραορέ (78' Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (64' Λίντστρομ), Κβαρατσχέλια (92' Εζονζέ), Οσιμέν. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0