Football Talk

Το BN Sports στο Μόναχο: Θρυλικά πιτσιρίκια! Ο Ολυμπιακός «έπνιξε» την Μπάγερν με τριάρα και βλέπει μόνο… κούπα στο Youth League!

Το BN Sports στο Μόναχο: Θρυλικά πιτσιρίκια! Ο Ολυμπιακός «έπνιξε» την Μπάγερν με τριάρα και βλέπει μόνο… κούπα στο Youth League!

Τα παιδιά του Συλαϊδόπουλου συνεχίζουν ακάθεκτα να τρελαίνουν ολόκληρη την Ευρώπη, αποκλείοντας και τη Μπάγερν Μονάχου με μία μυθική εμφάνιση μέσα στη Γερμανία (3-1, 12/03). Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «4» του Youth League και τα πάντα πλέον είναι πιθανά.

Αποστολή στο Μόναχο: Άγγελος Κρεμαστός

Τα παιδιά του Ολυμπιακού ζουν το όνειρο τους και κανείς δεν πρόκειται να τους… ξυπνήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» υπέταξαν την Μπάγερν Μονάχου μέσα στη Γερμανία και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του UEFA Youth League.

Αυτά τα παιδιά έχουν για «ταβάνι» πλέον μόνο τον… ουρανό.

Από το 2ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε αισθητή την παρουσία του με ένα όμορφο σουτ του Πνευμονίδη, το οποίο ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μία εντυπωσιακή απόκρουση.

Στις ευκαιρίες απάντησαν οι γηπεδούχοι με τον Ραμσάκ να βγάζει τον Κούσι – Ασάρε, απέναντι από τον Σίνα, χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει, στο 14ο λεπτό.

Οι Βαυαροί απείλησαν και στο 28’ με τον Φερνάντες να δοκιμάζει από μακριά την τύχη του και την μπάλα να καταλήγει για λίγο άουτ.

Η πίεση ψηλά απέφερε καρπούς για τους «ερυθρόλευκους» και σε μία αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή, ο Μουζακίτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και έγραψε το 1-0 στο 33ο λεπτό.

Στο 36ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν το 2-0 με μία τρομερή ατομική προσπάθεια του Παπακανέλλου από τα αριστερά, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από δύσκολη γωνία πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα.

Και πριν καλά καλά συνέλθουν οι Βαυαροί ο Κωστούλας τους «χτύπησε» και για 3η φορά με ένα υπέροχο τελείωμα από τα όρια της περιοχής, για το 3-0. «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο Μόναχο.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του 2ου ημιχρόνου οι Γερμανοί βρήκαν απάντηση. Στο 63ο λεπτό ο Ζβόναρεκ δοκίμασε τα πόδια του με τον Σίνα να αποκρούει, όμως ο Ράμσεκ ήρθε με φόρα στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα, για το 3-1.

Τρομερή ευκαιρία για την Μπάγερν μόλις ένα λεπτό μετά, με την κεφαλιά του Ζβόναρεκ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Ρ. Μάρτινς): 
Σμιτ - Σόλτσε, Μανουμπά, Σολ, Χένιγκ, Φερνάντες, Ζβόναρεκ, Γιένσεν, Αζνού, Ραμσάκ, Κούσι-Ασαρέ

Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα - Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Αλαφάκης, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Χ. Κωστούλας

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0